Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ουσιαστικά ζητήματα της Καλύμνιου στο Star Channel Κύριο

Ακτο/κή & αερ/κή διασύνδεση, υποστελ/ωση Δήμου, Νοσ/μείο, Πυρ/στικός Σταθμός

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  1/2/ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της παρουσίας των Αθηναϊκών τηλεοπτικών σταθμών στο νησί μας, ο Δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής εξέθεσε αναλυτικά σε δηλώσεις του στο δημοσιογράφο του Star Channel  Λάμπρο Δεμερτζή, τα ουσιαστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά -τόσο ο Δήμος της Καλύμνου σε επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών του- όσο και οι κάτοικοι της Καλύμνου γενικότερα .

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και του ευρύτερου δημοσίου τομέα στο νησί μας, καθώς υπάρχει τραγική  υποστελέχωση σε τομείς όπως είναι το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου, το ιατρικό-διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας -ελλείψει κινήτρων για την εγκατάσταση ιατρών- όσο και  η υπηρεσία του ΕΚΑΒ, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών .

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κο δήμαρχο αλλά και τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας κο Μ. Ρήγα  στην αναγκαιότητα ίδρυσης και λειτουργίας Πυροσβεστικού Σταθμού με μόνιμο προσωπικό για την Κάλυμνο, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα Εθελοντικό Κλιμάκιο το οποίο καλείται να καλύψει όλες τις ανάγκες του νησιού .

                Τέλος ο κος δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καλύμνου σε ό, τι αφορά τις μετακινήσεις τους λόγω της εξαιρετικά μειωμένης και προβληματικής ακτοπλοϊκής αλλά και αεροπορικής διασύνδεσης του νησιού μας, καθώς τα υπάρχοντα δρομολόγια δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version