Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμαρχος Γ. Γαλουζής: Οι Καλύμνιοι δε φοβούνται Κύριο

με το κλίμα τεχνητής κρίσης που δημιουργεί συχνά η Άγκυρα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  30/1/ 2017                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε δηλώσεις προέβη σήμερα ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, σε ανταποκριτές των τηλεοπτικών σταθμών Star, Skai και Antenna της Αθήνας, σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες Τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή μας, ειδικότερα δε για τα όσα διαδραματίστηκαν εξ αφορμής του ετήσιου μνημόσυνου για τους πεσόντες αξιωματικούς στην  κρίση  των Ιμίων , το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο νησί μας την Κυριακή 29/1/2017.

Σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κος Δήμαρχος δήλωσε ότι οι κάτοικοι της περιοχής, που βιώνουν συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν φοβούνται και δεν ανησυχούν με το κλίμα τεχνητής κρίσης, που δημιουργεί συχνά η Τουρκία στην περιοχή μας, προσπαθώντας να εξάγει τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα.

Επίσης τόνισε ότι η χώρα μας δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση την ύπαρξη γκρίζων ζωνών στην περιοχή και στέλνει σαφή μηνύματα προς την κατεύθυνση αυτή, τόσο με τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Πρ. Παυλόπουλου, όσο και με τις ανάλογες κινήσεις που γίνονται σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο.

Τέλος, υπογράμμισε ότι η Χώρα μας επιθυμεί την ύπαρξη κλίματος ειρήνης  και εμμένει στην τήρηση των συνθηκών, όπως είναι η Συνθήκη της Λωζάννης, με την οποία  καθορίζονται με σαφήνεια τα σύνορα της και δεν δέχεται καμία περαιτέρω αμφισβήτηση επί  εδαφικών θεμάτων και ζητημάτων εθνικής κυριαρχίας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version