Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε σύσκεψη ο δήμαρχος στο Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας Κύριο

Για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών -  Εκδήλωση στο Μεγάλη Βρετανία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  25/1/ 2017                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συμμετείχε σήμερα Τετάρτη 25/01/2017 και ώρα 09.30π.μ. ο Δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των αρμόδιων υπουργών για διαβούλευση με τους αιρετούς και θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε σχέση με την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των νησιών, που έχουν αντιμετωπίσει το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

Δεδομένου ότι η ναυτιλία και ο τουρισμός αποτελούν διαχρονικά  δύο από τους κύριους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η Υπουργός Τουρισμού συγκάλεσαν τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη συνάντηση  αυτή, προκειμένου να γίνει αξιολόγηση της δεδομένης κατάστασης καθώς και προγραμματισμός των μελλοντικών δράσεων.

Στη συνέχεια στις 12.00μ.μ. ο κος Δήμαρχος θα παρευρεθεί, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κου Γιώργου Χατζημάρκου, σε εκδήλωση απονομής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, του τίτλου της «Ευρωπαϊκής Περιφέρειας Γαστρονομίας για το έτος 2019» (EuropeanRegionofGastronomy 2019), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version