Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Ψέριμο ο Κ. Μητσοτάκης - Θερμή υποδοχή (2 vd)

Ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την ακριτική Ψέριμο,

την Πέμπτης 12/1/17, συνοδευόμενος από το βουλευτή κ. Μ. Κόνσολα, πολιτευτές και κομματικά στελέχη της ΝΔ στο νομό και από την τοπική επιτροπή της ΝΔ.   

Τη μετάβαση στη δυσπρόσιτη λόγω θαλασσοταραχής Ψέριμο ανέλαβε ο αντιδ/ρχος κ. Σάκης Τηλιακός με το επιβατηγό της (τοπικής) ναυτιλιακής του εταιρίας «ΗΛΙΑΣ Τ».

Από την Κάλυμνο το πλοίο αναχώρησε, μετά τη 1 η ώρα το μεσημέρι, με το δήμαρχο κ. Γ. Γαλουζή, τον αντιδ/ρχο κ. Σ. Τηλιακό και ομάδα των νεοδημοκρατών για το Μαστιχάρι της Κω, απ’ όπου παρέλαβε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κατέβηκε αεροπορικώς στην Κω με τη συνοδεία στελεχών του, προσωπικών φρουρών, και δημοσιογράφων. Από το Μαστιχάρι αναχώρησαν αμέσως και οι δύο ακολουθίες για την Ψέριμο.

Στο νησάκι ο Μητσοτάκης έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής. Περπάτησε τον παραλιακό οικισμό και συνομίλησε με γριές και γέρους που κατοικούν εκεί μόνιμα, και στη συνέχεια  είχε μια σύντομη επίσκεψη στην αίθουσα του ι. ναού της Παναγιάς. Συμμετείχαν ο δήμαρχος της Καλύμνου κ. Γ. Γαλουζής, ο παπάς του νησιού αιδ. Νικόλαος Κλήμης, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Καλύμνου της ΝΔ κ. Ιωάννης Μαρίνος, κομματικά στελέχη Καλύμνου και κάτοικοι της Ψερίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν και δήλωσε ότι δεν θα προβεί σε πολλές υποσχέσεις, οι οποίες κατά κανόνα δεν υλοποιούνται. Αρκέστηκε στη δέσμευση ότι, όταν θα γίνει πρωθυπουργός  άμεσα θα στελεχώσει το ιατρείο της Ψερίμου και θα ολοκληρώσει τα μικρά έργα που εκκρεμούν.

Ο δήμαρχος κ. Γαλουζής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία και ενημέρωσε πληρέστατα τον κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα της Ψερίμου και της Καλύμνου, τόσο κατά τη μικρή περιοδεία του στον οικισμό, όσο στη σύσκεψη. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί και την Κάλυμνο.

Στην προσφώνηση-καλωσόρισμα ο δήμαρχος κ. Γαλουζής, στο μουράγιο του νησιού ήταν ουσιαστικός και επιγραμματικός, αναφερόμενος προβλήματα της Ψερίμου και της Καλύμνου, αλλά και θερμός οικοδεσπότης ονομάζοντας τον κ. Μητσοτάκη «εν δυνάμει πρωθυπουργό».

Πρέπει, τέλος, να παρατηρήσουμε ότι (απ’ ό,τι έδειξαν τα βίντεο της προσωπικής σελίδα του κ. Μητσοτάκη) η πολυπληθής νεοδημοκρατική ακολουθία του κ. Μητσοτάκη που συνέρρευσε στην Ψέριμο (από Ρόδο,  Κω, Κάλυμνο, Λέρο) έζησαν στιγμές χαράς και περηφάνιας αλλά και πολιτικής αισιοδοξίας.

ΥΓ: Ο Τσίπρας στη Νίσυρο; Ο Μητσοτάκης στην Ψέριμο…, σκορ 1-1 ή  0-0.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version