Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κοινωνία «επιστρέφονται» τα έσοδα από την ανακύκλωση

Με οικονομική ενίσχυση σχολείων και αναξιοπαθούντων

Στην κοινωνία της Ρόδου «επιστρέφουν» τα έσοδα από την πρόσφατη δράση συγκέντρωσης χαρτιού για ανακύκλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου, πρωτοβουλία που ανέλαβαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Αναλυτικό Εργαστήριο Δημήτριος Οικονομίδης.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τα 23.810 κιλά χαρτιού που συγκεντρώθηκαν, ανήλθαν στις 2.023,85 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν ως εξής:

Από πεντακόσια ευρώ (συνολικά, 1000), στο Γυμνάσιο Καλυθιών και στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο του Πανεπιστημίου.

Πεντακόσια ευρώ θα διατεθούν σε συνάνθρωπό μας, που χρήζει καθημερινής κατ’ οίκον νοσηλείας, για την κάλυψη μέρους των εξόδων του.

Το υπόλοιπο ποσό (523,85 ευρώ) θα διατεθεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Περιφέρειας για την προμήθεια αγαθών που θα διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος και ο κ. Δημήτριος Οικονομίδης, προανήγγειλαν νέες ανάλογες από κοινού πρωτοβουλίες, ευχαριστώντας τους συμπολίτες μας, όπως και τους φορείς που έσπευσαν να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν στη δράση της 2ας Απριλίου. (δ.τ. 14.4.11)

 

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version