Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φως Χριστουγέννων από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού παιδικού Σταθμού, το απόγευμα

της 21 Δεκ 2016, μας έκανε να αισθανθούμε πραγματικά, μες στο βαρύ χειμώνα των ημερών της κρίσης και τη σκοτεινιά   των μνημονίων,  ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα φέροντας τη χαρά και το Φως στις ψυχές των ανθρώπων.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό χώρο που ενοικίασε ο Δήμος, στους Ποταμούς και στο πρώην κέντρο ψυχαγωγίας, δίπλα στο σούπερ-μάρκετ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, παρά το πολύ τσουχτερό κρύο. Και τα τρία πέταλα του αμφιθεάτρου της αίθουσας γέμισαν ασφυκτικά, ενώ τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΣ κ. Γ. Γαλουζή, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο αντιδ/ρχος κ. Μ. Ρήγας και ο αντ/δρος το ΠΣ κ. Νέστωρ Φραζής, δημ. σ/λος.

Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρουσίασε το εορταστικό πρόγραμμά του το 2ο τμήμα του Π.Σ. της βρεφ/κόμου κ. Καλλιόπης Σ. Τρικοίλη, και στο δεύτερο μέρος το 1ο τμήμα της βρεφ/κόμου κ. Ευδοκία Λάππα. Στο τέλος του της εκδήλωσης ενώθηκαν στην πίστα του κέντρου και τα δύο τμήματα για ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Οι δασκάλες με δουλειά που έκανε η καθεμιά στο τμήμα της (χριστουγεννιάτικα ποιήματα, τραγουδάκια και δρώμενα), μα προπάντων τα παιδιά με την ενθουσιώδη εμφάνισή τους, δημιούργησαν χαρούμενη ατμόσφαιρα Χριστουγέννων και κέρδισαν το πολύ θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version