Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η AEGEAN «Κοντά στους Νέους» - ειδικό πρόγραμμα Κύριο

8 δωρεάν εισιτήρια σε 100 νεοεισαχθέντες νησιώτες  φοιτητές +150 πανελληνίως

 

Η AEGEAN τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016 -2017 φέρνει επιπλέον 250 φοιτητές πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κηφισιά, 2 Νοεμβρίου 2016

Για 4η συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας και υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, επιπλέον 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN και την OLYMPICAIR 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή της AEGEAN αφορά, σε 100νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών:Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

*Μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου

Ήδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 750 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014 και 2015) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος, λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, καθώς το πρόγραμμα προβλέπει και την κάλυψη των φόρων αεροδρομίων.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι τους νέους φοιτητές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση της AEGEAN για επέκταση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 4η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της εταιρείας να παραμένει -σε κάθε περίσταση- διπλά στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.  Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου  2016 στις 12:00 έως 30 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.kontastousneous.gr.

(δ.τ. 2/11/16)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version