Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην παραλιακή, σε ομαδικό «ρεπό» η Δημοτική Αστυνομία Κύριο

Για άλλη μια φορά, σήμερα 14/10/16 το μεσημέρι, ένα μποτιλιάρισμα που ξεκίναγε

από τη ράμπα στη γέφυρα του Χριστού και απλωνόταν κατά μήκος όλης της κεντρικής παραλιακής. Σε όλη της τη «δόξα»  η ασυνειδησία ενός Καλύμνιου οδηγού ΙΧ αλλά και η μακριά από τις ανάγκες του νησιού η Δημοτική Αστυνομία Καλύμνου (Δ.Α.Κ.).

Και ο μεν οδηγός του ΙΧ AUDI γνώριζε πολύ καλά ότι (Δ.Α.Κ.)ήταν απίθανο να πέσει επάνω του αφού δεν την βλέπει να κυκλοφορεί, η δε (Δ.Α.Κ.)είχε την ευκολία να βγει εν σώματι σε «ρεπό», χάρη στη γενναιοδωρία αντιδημάρχου, όπως λένε οι φήμες που έβγαλε προς τα έξω «το εν Δήμω σύστημα μετάθεσης ευθυνών».  

Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι πράγματι αντιδήμαρχος να έδωσε το συνολικό αυτό «πακέτο ρεπό» χωρίς να αφήσει στην υπηρεσία ούτε ένα δημοτικό αστυνόμο, ως όφειλε, σαν υπηρεσία ασφαλείας που λέει ο νόμος. Εκτός κι αν η δημοτική υπηρεσία στην οποία υπάγεται η Δ.Α.Κ υπέγραψε αυτή τη μαζική εγκατάλειψη.

Πάντως, όποιος και να είναι ο «δράστης», η γαλαντομία αυτή μας βεβαιώνει ότι η Δημοτική Αστυνομία είτε παρούσα είναι είτε απούσα δεν έχει καμιά διαφορά.

Και ακριβώς αυτό θέλουμε να ξαναπούμε για την προσφορά της Δημοτικής Αστυνομίας, με όλη την αγάπη που έχουμε στα παιδιά του σώματος αυτού: Στην Κάλυμνο ουσιαστικά δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία και υπεύθυνη 100% είναι η δημοτική Αρχή. Όχι οργάνωση δεν έκανε, αλλά ούτε τηλέφωνο δεν της διέθεσε. Η Δ.Α.Κ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι μια αμαρτωλή ιστορία.       

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

2 σχόλια

Argo Kalymnos