Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

28η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου Κύριο

Στην Κάλυμνο, 13-23  Οκτώβρη.

 

Οι ερασιτεχνικές ομάδες των νησιών μας, με έρωτα, με πάθος, με ντουέντε, υπηρετούν χρόνια τώρα την τέχνη του θεάτρου και λειτουργούν ως όαση πολιτισμού στα νησιά του Αιγαίου, από τη Λήμνο μέχρι τη Ρόδο!

Κόντρα στην πολλαπλής φύσεως κρίση και στην απαξίωση του πολιτισμού, και παρά τις πολύμορφες δυσκολίες της ζωής στα νησιά μας, οι 36  θίασοι – μέλη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου- κάθε Οκτώβριο συναντιούνται,

δημιουργώντας έναν δικό τους  ξεχωριστό χωρόχρονο, και κοινωνούνε Τέχνη.

Δημιουργούνε γέφυρες, μοιράζονται τους αγώνες τους, τη δημιουργικότητά τους, τους προβληματισμούς τους, δοκιμάζονται και νιώθουνε λίγο πιο κοντά στη "σωτηρία της Ψυχής". Και όλα αυτά, χωρίς ανταγωνισμούς, διαγωνισμούς, βραβεία και πρωτιές – με μόνο μέλημά τους το να πλησιάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στο ποιοτικό θέατρο, τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι θεατές

Φέτος στο «Νησί των Σφουγγαράδων», την Κάλυμνο, θα μαζευτούν 22 θίασοι, που θα παρουσιάσουν τα έργα τους σε 3 χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους για τη «Συνάντηση» από τον Δήμο Καλυμνίων, με πολλή εθελοντική δουλειά και απλόχερες χορηγίες.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων περιέχει μια πλούσια ποικιλία από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, ενώ μια σειρά από παράπλευρες δράσεις (θεατρικές, φυσιολατρικές και πολιτισμικές) υπόσχονται πολλαπλές εκπλήξεις και άφθονη διασκέδαση.

Για τη φθινοπωρινή σας «απόδραση», σας προτείνουμε την 28η Συνάντηση

Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου,

στην Κάλυμνο, 13-23 Οκτωβρίου 2016.

Πληροφορίες: Νικόλας Κουκουβάς     Κιν: 6937999233

 Πρόγραμμα Παραστάσεων : www.aegeantheatre.gr

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version