Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση συνεργασίας αντιπερ/ρχη-δημάρχου Κύριο

Για πρωτογενή τομέα, τυποποίηση, διαχείριση απορριμμάτων, δημ. ελαιοτριβείο κ.α.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  30/9/2016

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο         :22430- 59141                                                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κο Γιάννη Φλεβάρη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Έπαρχο της Περιφ. Ενότητας Καλύμνου κο Ιωάννη Θεμέλαρο, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Μ. Ρήγας και ο Υπεύθυνος Τουρισμού κος Ν. Φρατζής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του κου Αντιπεριφερειάρχη, που αφορούν κυρίως τον πρωτογενή τομέα, την τυποποίηση και τις δυνατότητες εξαγωγής προϊόντων  τοπικής παραγωγής καθώς και θέματα διαχείρισης απορριμμάτων.

Ιδιαίτερα διευκρινίστηκαν θέματα, που αφορούν την βέλτιστη δυνατή λειτουργία του δημοτικού ελαιοτριβείου για τη φετινή χρονιά, το οποίο καλύπτει κάθε χρόνο την αυξημένη ζήτηση των τοπικών ελαιοπαραγωγών .

Ο κος δήμαρχος δήλωσε ότι στο σχεδιασμό της δημοτικής  αρχής, βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου ελαιοτριβείου, το οποίο θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, έργο στο οποίο η Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της πρόκειται να σταθεί αρωγός, σύμφωνα με τη δέσμευση του κου Αντιπεριφερειάρχη.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version