Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ορκίστηκε βουλευτής ο Γιώργος Κασσάρας Κύριο

Ο Γιώργος Κασσάρας ορκίστηκε βουλευτής Δωδεκανήσου, τη Δευτέρα 10.1.2011 μαζί με τους άλλους 3 νέους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής. Την ορκωμοσία παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι, συνάδελφοι και συμπατριώτες.

 

Ο νέος βουλευτής ανέλαβε αμέσως δράση και την Τρίτη 11.1.2011, 10 π.μ. επισκέφθηκε μαζί με τον συνάδελφο του βουλευτή Νίκο Ζωίδη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παράκτιας Αλιείας Γιώργο Κατσοτούρχη, τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Αλιείας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Διαμαντίδη για θέματα των αλιέων.

Στις 2 το μεσημέρι θα μεταβεί, μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου για μια πρώτη συνάντηση μαζί του. (δ.τ. 11.1.11)

Από την ΑΡΓΩ: Ευχόμαστε στο φίλο Γιώργο Κασσάρα να είναι καλορίζικος και παραγωγικός. Η Κάλυμνος κατέκτησε την ομοψυχία και σύμπνοια στο πρόσωπο του Γ. Κασσάρα και μετά από δεκαετίες απέκτησε δικό της βουλευτή.

Κατανοούμε ότι η βουλευτική του θητεία έπεσε στις χειρότερες μέρες για τη χώρα μας με τα μνημόνια και την θυελλώδη οικονομική κρίση. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα περιθώρια για τον ορεξάτο και εργατικό Γ. Κασσάρα. Καλή επιτυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version