Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εξαγγελίες δημάρχου για τον Παιδικό Σταθμό Κύριο

Με την ευκαιρία του αγιασμού ευχές και εξαγγελίες

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  & ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  15/9/ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα 15/9/2016 η τελετή αγιασμού και έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στους δύο Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του νησιού μας, με την παρουσία του Δημάρχου κου Ιωάννη Γαλουζή, καθώς και του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Ο κος Δήμαρχος ευχήθηκε από κοντά στους εκπαιδευτικούς τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά και τόνισε την εύρυθμη  λειτουργία των δύο σχολικών μονάδων καθώς και την υλοποίηση της δέσμευσης της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στη Χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά (Φωτο 2).

Αναφέρθηκε επίσης στην επιδότηση του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 με 50.000 ευρώ την περασμένη χρονιά και 60.000 ευρώ φέτος καθώς και στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Βασιλικά Καλύμνου, έργο που έχει ήδη ενταχτεί στο ΕΣΠΑ και βρίσκεται στο στάδιο προέγκρισης της δημοπράτησής του.

Τέλος, ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, 3 θέσεων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών), για την άμεση στελέχωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, με εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό (βρεφονηπιοκόμο-βοηθό βρεφον/μου & μάγειρα).

Oι προσλήψεις αυτές θα πραγματοποιηθούν κατά προτεραιότητα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version