Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευχές και παρουσία του δημάρχου σε αγιασμούς Κύριο

Παρέστη στο 1ο ΔΣ Χώρας, 1 ο Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 12 /9/ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                Με ευκαιρία την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο  Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται πλούσια σε εμπειρίες και δημιουργική σχολική χρονιά, σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού μας, τους αγαπητούς μας μαθητές, τους γονείς και φυσικά τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης .

Κάθε νέα αρχή, όπως η σημερινή, αποτελεί ευκαιρία για την ανακάλυψη και απελευθέρωση νέων δημιουργικών δυνάμεων, για την καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων, για την κατάκτηση νέων επιπέδων γνώσεων, νέων στόχων και κορυφών.

Η νέα γενιά άλλωστε, που φοιτά αυτή τη στιγμή σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας, ως εκ τούτου η ενίσχυση και ενδυνάμωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας συνιστά την σημαντικότερη επένδυση, που μπορεί να κάνει μια κοινωνία για το μέλλον της.

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι λοιπόν, ως προς το γεγονός αυτό, στοχεύουμε στην επί της ουσίας συμπαράσταση -με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο- στο  τόσο σημαντικό λειτούργημα των εκπαιδευτικών και στη γενικότερη προσπάθειά τους για την διάπλαση όχι μόνο άριστων μαθητών αλλά και τη διαμόρφωση πολύπλευρα καλλιεργημένων και ελεύθερων ανθρώπων. 

Ο κος δήμαρχος παρευρέθηκε σήμερα στον αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Χώρας, του 1ου Νικηφορείου Γυμνασίου και του ΕΠ.ΑΛ, όπου και ευχήθηκε από κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή χρονιά και καλή πρόοδο .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version