Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι επιτυχόντες στις πανελλαδικές 2016 για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ Κύριο

Οι επιτυχόντες των ΓΕΛ & του ΕΠΑΛ Καλύμνου στα ΑΕΙ & ΤΕΙ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ

 Η ΑΡΓΩ συγχαίρει θερμά τα παιδιά που κέρδισαν μια θέση στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές.

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                 ΚΑΛΥΜΝΟΣ 24/08/2016

 

ΘΕΜΑ: «Έκφραση συγχαρητηρίων»

 

 

 

Εντυπωσιακή είναι, για άλλη μια φορά, η επιτυχία των παιδιών μας που διαγωνίστηκαν στις φετινές εξετάσεις και διεκδίκησαν μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδας μας.

 

Η επιτυχία γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς  το δύσκολο και ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον καθώς  και τις επικρατούσες κοινωνικές δομές των ημερών μας.

 

Πολλά συγχαρητήρια  σ’ όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς

 

Τους ευχόμαστε καλή και παραγωγική Ακαδημαϊκή πορεία.

 

Για την Παράταξη

 

Ο Επικεφαλής

 

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Δανιήλ Ζερβός δημοσιεύθηκε από Δανιήλ Ζερβός

    Εντυπωσιασμένος από τον μεγάλο αριθμό των παιδιών της Καλύμνου που εισάγονται στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τα ίδια τα παιδιά για την επιτυχία τους, όσο και τους γονείς τους, που με την σωστή ανατροφή και την κατάλληλη συμπαράσταση βοήθησαν αποτελεσματικά τα παιδιά τους να πετύχουν το στόχο τους, αλλά και τους καθηγητές τους, που με την μεθοδική δουλειά τους στο σχολείο βοήθησαν αποτελεσματικά τα παιδιά να αποκτήσουν και εμπεδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις. Σε όλους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
    Πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει γνωστό ότι ο 1ος εισαγόμενος στο Βιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με 19220 μόρια, είναι κατά το ήμισυ (από την μητέρα του) Καλυμνάκι της Αθήνας. Πρόκειται για τον Αθανάσιο Χριστόπουλο του Τρύφωνα και της Ευδοκίας Κουτούζη, εγγονό του αείμνηστου φιλόλογου και καθηγητή του τότε Γυμνασίου Θηλέων Καλύμνου Σταμάτη Κουτούζη. Ο Θανάσης αποφοίτησε αριστούχος τον Ιούνιο 2016 από το 6ο Λύκειο Αθηνών πετυχαίνοντας στις Πανελλήνιες εξετάσεις 19220 μόρια. Παραβλέποντας πολλές συγγενικές και φιλικές υποδείξεις να προτιμήσει την Ιατρική, όπου σίγουρα θα εισαγόταν, επέλεξε το Βιολογικό διότι η Βιολογία του έχει κινήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εύχομαι στον αγαπητό μου Θανάση να έχει Καλές Σπουδές και να επιτύχει κάθε ευγενική του φιλοδοξία.
    Δανιήλ Α. Ζερβός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version