Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σαντορινιός στο Δήμο για το μεταναστευτικό Κύριο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17/8/2016, στην αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Καλυμνίων,

 συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καλυμνίων με το βουλευτή Δωδεκανήσου κο Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί μας.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλυμνίων κ.κ. Τηλιακός Σακ., Ζαΐρης Κων/νος και Ρήγας Μικές, καθώς και ο λιμενάρχης Καλύμνου κος Ιω. Καρατζιούνης.

    Η συζήτηση αφορούσε τόσο τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων μερών αναφορικά με το θέμα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών -που παρατηρείται τελευταία στην περιοχή μας- όσο και την ύπαρξη των αναγκαίων πρωτοβουλιών για τη δρομολόγηση  νομοθετικής ρύθμισης, μέσω της οποίας θα ρυθμίζεται δια παντός το θέμα της αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων στην παραλιακή ζώνη του νησιού μας. 

 Καθορίστηκε τέλος για τα συγκεκριμένα ζητήματα ο οδικός χάρτης όλων των απαραίτητων κινήσεων, προκειμένου αυτά να προωθηθούν προς την οριστική τους επίλυση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

(Δήμος, δ.τ. 18.8.16)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version