Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πηγή υψηλού κινδύνου για τη δημόσια υγεία Κύριο

Τα αποχωρητήρια (τα μοναδικά που μείναμε την Πόθια) κάτω από το Δήμο, κατάντησαν

πηγή υψηλού κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Η βρομιά έχει χτυπήσει κόκκινο και έγινε μόνιμη κατάσταση.

Όποιος, από ανάγκη, τολμήσει και μπει μέσα, και μόνο για ούρηση, βγαίνει έξω σε κατάσταση πανικού και με κομμένη την αναπνοή. Λεκάνες μες τη βρομιά, ουρητήρες φραγμένοι και ξεχειλισμένοι, δάπεδα πλημμυρισμένα στα ούρα, η αθλιότητα στην κορύφωσή της.

Ο Δήμος δηλώνει αδυναμία λόγω μη ύπαρξης προσωπικού, ο κόσμος παραμιλάει και βρίζει, η δημόσια υγεία εκτεθειμένη σε κίνδυνο. Κατά τα άλλα θέλουμε τουρισμό, μιλάμε για πολιτισμό και αερολογούμε περί πολιτικής, περιβάλλοντος και «πράσινα άλογα».

Τις υπόγειες τουαλέτες του σταθμού, στην Πόθια, τις μπαζώσαμε και τις σκεπάσαμε μπετόν, για να γλιτώσουμε από τη βρομιά τους. Μείνανε στην αυτές στο πάρκινγκ του Δήμου και οι άλλες, βέβαια…,  μέσα στο δημοτικό μέγαρο, που όμως όταν είναι κλειστό το δημοτικό κατάστημα δεν μπορεί να τις «τιμήσει» ο «εμπερίστατος».

Μία λέξη και μόνο φτάνει: Αθλιότητα!      

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version