Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Χαλίκος «χρυσός χορηγός» και του Νοσοκομείου Κύριο

Ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας του Ντάργουιν κ. Γιάννης Χαλίκος,

παράλληλα με τη μόνιμη χορηγία του στην Τράπεζα της Αγάπης της ι. μητρόπολης, ανέλαβε και την «χρυσή χορηγία» του νοσ/μείου Καλύμνου. Και την ονομάζουμε «χρυσή χορηγία», γιατί η οικονομική στήριξη που παρέχει στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα είναι αυτή που το βοηθάει να στέκεται σήμερα πολύ ψηλά. Είναι χορηγία διαρκής  και πάντοτε παρούσα, σε κάθε ανάγκη που θα του τεθεί υπόψη του. Ενδεικτικά να αναφέρουμε, προσέφερε ώς τώρα:  συσκευή οξυγόνου σε όλα τα κρεβάτια του νοσ/μείου,  ηλεκτρικά κρεβάτια, ψηφιακό εμφανιστήριο στο ακτινολογικό τμήμα, και αναμένεται σωτήρια συνέχεια της αέναης «χρυσής  χορηγίας».

Η «σκέπη» που παρέχει ο κ. Γ. Χαλίκος στο νοσ/μείο τον ανεβάζει από το βάθρο του δωρητή ή του «μόνιμου χορηγού» στο υψηλότερο βάθρο του «Μεγάλου Ευεργέτη».  

*

Ο αν. πρόεδρος του νοσ/μείου, κ. Μ. Βόλος, τον ευχαριστεί με το ακόλουθο  έγγραφο, όπως και τις ευχαριστίες του εκφράζει προς την ι. μητρόπολη και γυναίκες της Χώρας.

Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ»

Κάλυμνος 26 Ιουλίου  2016

Αρ. Πρωτ :  4438

Πληροφορίες: Εμμανουήλ  Βόλος

Τηλέφωνο :     22430-59034

Προς:      κ. Ιωάννη Χαλίκο

Μέσα σε μία περίοδο που η χώρα μας, και δη ο τόπος μας η Κάλυμνος, δοκιμάζονται, το Γ.Ν.-Κ.Υ. Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» έχει τη χαρά και την τύχη να έχει βρει στο πρόσωπο του κ. Χαλίκου Ιωάννη έναν ευεργέτη και ουσιαστικό συνεργάτη για την δρομολόγηση έργων και προτάσεων, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του. Σημαντικές προσφορές του αποτελούν η αυτόνομη παραγωγή οξυγόνου, τα ηλεκτρικά κρεβάτια, η δωρεά ψηφιακού εμφανιστηρίου στο ακτινολογικό τμήμα αλλά και πρωτύτερων προσφορών του. Ο κ. Ιωάννης Χαλίκος υπήρξε πρωτεργάτης ενός ουσιαστικού διαλόγου για τα ζητήματα που ενδιαφέρουν το Νοσοκομείο και που ο ίδιος έχει τη διάθεση να συνδράμει ουσιαστικά στην υλοποίησή τους. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία παροχής αναλώσιμων ιατρικών υλικών σε συνεχή βάση. Με αυτή την ενέργειά του μας βοηθάει στην άμεση κάλυψη των αναγκών που έχει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην παροχή ιατρικής βοήθειας των ασθενών. Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε βρει στο πρόσωπό του έναν αρωγό στη βελτίωση τόσο του ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού, του περιβάλλοντος χώρου όσο και της κάλυψης αναλώσιμων υλικών. Με το χρονοδιάγραμμα που συζητάμε, πιστεύουμε ότι θα δοθεί νέα εικόνα αλλά και ουσιαστική βελτίωση των χώρων εργασίας του προσωπικού μας. Η διάθεση υπάρχει από όλους μας και η επιθυμία για αναβάθμιση του ιστορικού Βουβάλειου Νοσοκομείου είναι ζωντανή. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τόσο για τη συνδρομή του όσο και για τη διάθεσή του να μας αφουγκραστεί και να βοηθήσει, ένα χώρο που δίνει αγώνα, σε μια δύσκολη περίοδο για τον τόπο, για να προστατεύσει ό,τι πιο πολύτιμο αγαθό έχει ο άνθρωπος, την υγεία του. 

Με τιμή

Ο ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΒΟΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

*

Προς

Ι. Μητρόπολη Καλύμνου

Το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Καλύμνου  για τη δωρεά φαρμακευτικού  υλικού.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, η προσφορά από μεριά της εκκλησίας, είναι πολύ σημαντική για την εύρυθμη  λειτουργία του νοσοκομείου μας και συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση  των συνανθρώπων μας.

Με τιμή

Ο ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΒΟΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

*

Προς

Ομάδα Φιλοπτώχων Γυναικών Χώρας Καλύμνου

Το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», ευχαριστεί θερμά την Ομάδα Φιλόπτωχων Γυναικών Χώρας  Καλύμνου  για τη δωρεά  της χειροποίητης αγιογραφίας του Αγίου Λουκά καθώς και  τη ραφή στολών του χειρουργείου.

Τέτοιες ενέργειες από Ομάδες ανθρώπων, μέσα στη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, είναι ενθαρρυντικές για την καλύτερη λειτουργία της δημόσιας υγείας.

Με τιμή

Ο ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΒΟΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version