Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Κύριο

για εργασίες ελαιοχρωματισμού

 

Το 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές προκειμένου να επιλεγεί ανάδοχος για την πραγματοποίηση εργασιών ελαιοχρωματισμού. Στο διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, με δυνατότητα έκδοσης νομίμου παραστατικού (τιμολόγιο).

Συγκεκριμένα πρόκειται να συντηρηθούν τα παρακάτω:

  1.       ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΦΕΓΓΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
  2. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΦΕΓΓΙΤΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΓΓΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  3. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ (Α΄ ΤΑΞΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ.
  4. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν: καθαρισμό των ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών από σκουριά, κατεστραμμένη βαφή κ.λπ., μινιάρισμα (μίνιο, σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες), στοκάρισμα (στις ξύλινες επιφάνειες), υπόστρωμα (βελατούρα, στις ξύλινες επιφάνειες) και δύο στρώσεις μπογιάς καλής ποιότητας.

Τελική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών ορίζεται η 25η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ.

Οι προσφορές κατατίθενται στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία (τηλ. 2243029190 / 6942037150)  μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (επώνυμο, όνομα, ΑΦΜ). Η προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την προκήρυξη, με το αντίστοιχο τελικό κόστος,  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και τον εκτιμούμενο χρόνο παράδοσης του έργου (αριθμός ημερών). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κοστολογήσουν μόνο το κόστος της εργασίας (τα υλικά των εργασιών θα αγοραστούν από το σχολείο (μετά από υπόδειξη του μειοδότη) και δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της προσφοράς).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο του σχολείου μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση (τηλ. Διευθυντή κου Κόκκινου Νομικού 6942037150), προκειμένου να εκτιμήσουν το κόστος των εργασιών.

Το άνοιγμα των σφραγισμένων φακέλων θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, αμέσως μετά τη λήξη της διορίας (12:00 μ.μ.) ενώπιον των ενδιαφερομένων (εφόσον το επιθυμούν) από το Διευθυντή του Σχολείου και μέλη του Σχολικού Συμβουλίου.

ο Διευθυντής

Κόκκινος Νομικός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version