Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επίσκεψη του επιθεωρητή στρατού στο δήμαρχο Κύριο

Συνεργασία του στρατού με την τοπική αυτοδιοίκηση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤ ΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 19 /7/ 2016                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθιμοτυπική Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Γεν. Επιθεωρητή Στρατού, αντιστράτηγο κο Ιωάννη  Ηλιόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με το δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή, στο δημαρχιακό μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος δήμαρχος τόνισε τη σημασία που έχει στις κρίσιμες ημέρες τις οποίες  όλοι βιώνουμε, η ύπαρξη  αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας ανάμεσα στον Ελληνικό Στρατό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναφέρθηκε επίσης στο σχεδιασμό της δημαρχίας-που ήδη βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης- μετά την παραχώρηση χρήσης έκτασης από πλευράς του Δήμου Καλυμνίων,  για την κατασκευή κατοικιών για την εξυπηρέτηση του μόνιμου προσωπικού του τοπικού μας συντάγματος.

Σημείωσε τέλος, ότι οι τοπικές στρατιωτικές δυνάμεις συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση της ηρεμίας και σταθερότητας  στην ευαίσθητη γεωγραφικά περιοχή του Αιγαίου.

Ο Γεν. Επιθεωρητής κος Ηλιόπουλος,  ευχαρίστησε τον κο δήμαρχο για την συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή του και τόνισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του  για το Αιγαίο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και μικρή δεξίωση.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos