Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σακ. Τηλιακός, αντιδ/ρχος Οικ/κών & Διοικ/κών

Μετά την παραίτηση  του κ. Ιω. Γαλιμιτάκη

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Κάλυμνος  4/ 7 / 2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής, επιθυμεί και επισήμως να κάνει δεκτή την παραίτηση του κου Γαλιμιτάκη Ιωάννη από τη θέση του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, στο Δήμο Καλυμνίων.

Ο κος δήμαρχος εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στον κο Ιω. Γαλιμιτάκη για την άψογη συνεργασία καθώς και  την ανιδιοτελή προσφορά του στο Δήμο και το νησί της Καλύμνου.

Ενημερώνουμε παράλληλα τους συμπολίτες μας, ότι η θέση του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, θα καλυφθεί άμεσα από τον κο Σακελλάρη Τηλιακό, οικονομολόγο-καθηγητή ΕΠΑΛ, στον οποίο ο κος δήμαρχος  εκφράζει τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κος Σ. Τηλιακός, θα ασκεί τα καθήκοντα του αντιδημάρχου παράλληλα με την προεδρία του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, μέχρι νεοτέρας .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version