Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Κύριο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Marketing Greece,

πραγματοποιείται συστηματική προβολή των νησιών της περιοχής μέσω του Discovergreece.com αλλά και μέσω των προφίλ του portal στα social media.

Την περασμένη εβδομάδα (9-15 Μαΐου) είχε την τιμητική της η Τήνος (σς: φωτο)  ως “Top Story this week” στην κεντρική σελίδα του Discovergreece.com. O προορισμός προωθήθηκε σε αγορές στόχους του εξωτερικού στις 6 γλώσσες του Discovergreece.com (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Τούρκικα). Το αφιέρωμα ανέδειξε τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού στις χιλιάδες των επισκεπτών του portal. Επιπλέον, τον Απρίλιο μέσω του Discovergreece.com έγινε προώθηση του “Tinos Food Paths”.  

Προβολή θα έχουν όλοι οι προορισμοί των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο Discovergreece.com, ενώ ήδη φιλοξενήθηκαν  αφιερώματα για τη Σίφνο και για την Αστυπάλαια.  Στο συνοδευτικό news feed μπορείτε να δείτε ενδεικτικά την προβολή της Τήνου, όπως πραγματοποιήθηκε από το Discovergreece.com.

 Μαριέτα Παπαβασιλείου

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Νοτίου Αιγαίου

(δ.τ. 16.5.16)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version