Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντεπίθεση παράταξης Μαστροκούκου κατά Διαμαντή Κύριο

Σε απάντηση των καταγγελιών του προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Γ. Διαμαντή, για καταχρήσεις

στην ΑΝΕΚ από την πρώην διοίκηση της εταιρίας (επί δημάρχου κ. Γ. Ρούσσου και προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Μιχ. Λελέκη) η παράταξη Γ. Μαστροκούκου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Κάλυμνος, 13/5/2016

                                                                                                            ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άναυδοι παρακολουθήσαμε χθες (12-5-2016) το παραληρηματικό κρεσέντο του προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Ιωάννη Διαμαντή εναντίον του στελέχους της παράταξής μας Μιχαήλ Λελέκη.

     Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντής, σε χθεσινή τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή «ΕΝ … ΚΑΛΥΜΝΩ» του Αιγαίο TV, προσπάθησε (έτσι προφανώς νομίζει ο δόλιος), για άλλη μια φορά, να αποφύγει το καυτό θέμα της ΑΝΕΚ. Η τηλεφωνική παρέμβασή του, η οποία ξεχείλιζε από συμπλεγματισμό, μίσος και εμπάθεια έγινε, ως απάντηση, υποτίθεται, της αμέσως προηγηθείσας αντίστοιχης του επικεφαλής μας κ. Μαστροκούκου Ιωάννη, ο οποίος ανέδειξε το ξαφνικό δέσιμο του προσφάτως «επισκευασμένου» πλοίου μας «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ», λόγω βλάβης. Όμως, αντί απαντήσεως σε όλα όσα τεκμηριωμένα ανέδειξε ο επικεφαλής μας, ο κ. Διαμαντής, υπό το κράτος έκδηλης ταραχής και έντονου άγχους άρχισε να μιλά, με αλαλαγμούς, υβρίζοντας και συκοφαντώντας, εκ του πονηρού, πρόσωπα και πράγματα. Ήθελε εναγωνίως ο καημένος να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας αλλού, για να βγάλει από πάνω του τις τεράστιες ευθύνες, οι οποίες σχετίζονται με την πρόσφατη δεξαμενή-επισκευή του ως άνω πλοίου μας, ποσού 250.000 ευρώ, για τις οποίες πρέπει να λογοδοτήσει.

     Για όσα εν γνώσει της αναλήθειάς τους είπε σε βάρος του κ. Λελέκη, θεωρούμε φρόνιμο και πρέπον να μην του απαντήσουμε (αν και τα ξέρει όλα), διότι  η αξιοπρέπειά μας δεν μας επιτρέπει να τον ακολουθήσουμε σ’ αυτή την κατηφόρα, στην οποία από καιρό έχει αρχίσει να πέφτει, παρασύροντας και ανυποψίαστους (;) συναδέλφους της παράταξής του.  

Κρίνουμε όμως αναγκαίο να θυμίσουμε στον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Διαμαντή Ιωάννη, τα εξής:

  • Ο κ. Λελέκης δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ, ως μισθό καθόλη τη διάρκεια της προεδρίας του στην ΑΝΕΚ, χαρίζοντας στην ουσία, ποσό άνω των εξήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (65.000,00 €), το οποίο θα μπορούσε να εισπράξει.
  • Αντίθετα, ο κ. Διαμαντής εισπράττει μηνιαίως ένα σοβαρό ποσό ως μισθό και τα μόνα επιτεύγματα του έως τώρα είναι 1. Δαπάνη 200.000 ΕΥΡΏ  το έτος 2015 για επισκευή λαμαρινοδουλειάς στο ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ. 2.Δαπάνη 250.000 ευρώ το έτος 2016, για συντήρηση των μηχανών του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ. 3.Ακινητοποιημένο το πλοίο ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ  σαπίζει δεμένο στο λιμάνι. 4 Δεν διεκδικεί για λογαριασμό της ΑΝΕΚ ποσό 120.000 ευρώ περίπου, από την μηχανή του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ, που έκαψαν οι προκάτοχοι του.
  •  Ο κ. Λελέκης είναι αυτός που ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση έχτισε, μαζί με το ΔΣ της προεδρίας του, τα δύο στολίδια του στόλου της ΑΝΕΚ, τα ταχύπλοα «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ & ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ», τα οποία ο κ. Διαμαντής και οι αμέσως προκάτοχοί του, κατάφεραν (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να τα απαξιώσουν στα μάτια του καλυμνιακού λαού, εξυπηρετώντας ποιον άραγε;
  • Ο κ. Λελέκης είναι αυτός που ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση ανάστησε, μαζί με το ΔΣ της προεδρίας του, το «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ», το οποίο, ως γνωστόν, η παράταξη του κ. Διακομιχάλη, ΣΥΜΜΑΧΟΣ της δημοτικής αρχής και της παράταξης του κ. Διαμαντή προσπαθούσε να πουλήσει όσο-όσο.

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό μόνο δείγμα του έργου που υλοποίησε ο κ. Λελέκης στην ΑΝΕΚ, όσο κι αν ο κ. Διαμαντής και οι ομογάλακτοί του προσπαθούν μάταια, να το αμαυρώσουν.

Τέλος, να  θυμίσουμε στον κ. Διαμαντή, ότι η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας είναι πράγμα ιερό και σε καμία περίπτωση δεν είναι θεατρικό σανίδι και ιδίως κωμωδία, όπου, κατά κοινή ομολογία, διαπρέπει.      

Κύριε Διαμαντή,

Να έχετε κουράγιο και υπομονή, γιατί, όπως τα κάνατε πρέπει και να τα ξεμπερδέψετε!! Εμείς σας βλέπουμε …!

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos