Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ – Απάντηση από την ΑΡΓΩ Κύριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

                                                                                                                                Τρίτη, 12.04.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΕΡΤ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΟΙ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

Με απευθείας συνδέσεις και αναλυτικά ρεπορτάζ, η ΕΡΤ θα καλύψει το Σάββατο 16 Απριλίου λεπτό προς λεπτό ολόκληρη την ιστορική επίσκεψη συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες του Οικουμενικού Πατριάρχη  Βαρθολομαίου, του Πάπα Ρώμης Φραγκίσκου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος  Ιερωνύμου στη Λέσβο. Οι δύο θρησκευτικοί ηγέτες θα συνοδεύονται από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1 για την ιστορική επίσκεψη των προκαθημένων των Εκκλησιών στον τόπο υποδοχής των προσφύγων.

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Χαρίτο θα μεταδοθεί από τη Λέσβο.

Περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι και τεχνικοί της ΕΡΤ στη Λέσβο και το σύνολο του δυναμικού των Ειδήσεων στην Αθήνα, θα βρεθούν για δύο μέρες στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δίνοντας εικόνα στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα όλου του κόσμου.

*

Απάντηση-Παρατήρηση από την ΑΡΓΩ

Την κίτρινη και μικρόψυχη ψευτοδημοσιογραφία του μεσημεριού (Κατσίμη-Σίλας)  να προσέξετε. Οι άνθρωποι προσποιούνται αντικειμενικότητα και βγάζουν όλη τους την αντι-ΣΥΡΙΖΑ εμπάθεια – προς αυτούς που τους έδωσαν ψωμί να φάνε. 

Η κυρία έχει άγχος με το μόνιτορ και το βλέπει συνεχώς λοξά για να σιγουρευτεί ότι φαίνεται ωραία, και ο κύριος ψάχνει να βρει μια κρύα μπουρδολογία, τάχατες για αστείο. Και οι δύο μαζί δεν μπορούν να δούνε «πού είναι η κυβέρνηση». Τον «ευεργέτη» τους το Σαμαρά που τους «σούταρε», τον βλέπουν παντού. Από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν τίποτα το θετικό.

Ο λαός τους πληρώνει, μέσω ΕΡΤ, όχι κανένας Κυριακού, Αλαφούζος,  ή οποιοσδήποτε άλλος. Είναι υποχρεωμένοι να στέκονται στο ρόλο και την αποστολή τους υπεύθυνα, όπως πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές της ΕΤ1. Δεν είναι δυνατόν να ακούμε και στη δημόσια τηλεόραση τη «Σχολή» Τρέμη, Χούκλη και ΣΙΑ.

Φιλικά,

Σακελλάρης Τρικοίλης

δημοσιογράφος-συγγραφέας

 συντ. λυκειάρχης-φιλόλογος

(σημείωση: η απάντηση στην ΕΡΤ στάλθηκε και με e-mail)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version