The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αξ. αντ/τευση καταγγέλλει το Γ. Διαμαντή της ΑΝΕΚ Κύριο

Κάλυμνος 09/04/2016

ΠΡΟΣ: Ανώνυμο Ναυτιλιακή Εταιρεία Δήμου Καλυμνίων (ΑΝΕΚ ΑΕ)

Κοιν. Δήμο Καλυμνίων

          Μ.Μ.Ε.

 

Θέμα: «Θεσμική εκτροπή του προέδρου της ΑΝΕΚ ΑΕ κ. Διαμαντή Ιωάννη»

Σήμερα, ημέρα Σάββατο 09/04/2016, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Αντιπρόεδρο της δημοτικής μας επιχείρησης με την επωνυμία «ΑΝΕΚ ΑΕ» κ. Γεώργιο Παντελή, ο οποίος είναι ορισμένος από το ΔΣ της εταιρείας μας, ως  υπεύθυνος μηχανικός για την επισκευή του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»,  συμφωνήσαμε να επισκεφτούμε το εν λόγω πλοίο στις 12:15 μ.μ., οι κ.κ. Μαστροκούκος Ιωάννης, Μέτοχος και  επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Μουσελλής Εμμανουήλ, Μέτοχος και  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαγκάκης Ιωάννης, Μέτοχος, Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος, Ζερβός Σακελλάρης Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ και πρώην Έπαρχος, Λελέκης Μιχαήλ, Μέτοχος, Δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΝΕΚ.  

Η επίσκεψή μας είχε ως σκοπό να ενημερωθούμε επισήμως για τα αποτελέσματα της πρόσφατης δίμηνης επισκευής του πλοίου Νήσος Κάλυμνος. Αυτό πηγάζει από το ενδιαφέρον μας ως Μέτοχοι και ως Αιρετοί, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του Καλυμνιακού Λαού. Επιπροσθέτως, και δυστυχώς για μας, πιστέψαμε στις πομπώδεις δημόσιες δηλώσεις τόσο του προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Διαμαντή Ιωάννη, όσο και στις αντίστοιχες ανακοινώσεις-δεσμεύσεις, σε επίπεδο Δημοτικού  Συμβουλίου, του κ. Γαλουζή Ιωάννη, δημάρχου Καλύμνου και μέλους του ΔΣ της ως άνω δημοτικής μας επιχείρησης, ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να ενημερωθεί για την επισκευή του πλοίου και να δει από κοντά τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που έχουν αντικατασταθεί.

Δυστυχώς όμως, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ ΑΕ κος Διαμαντής Ιωάννης, λίγο πριν την ώρα της επίσκεψής μας  στο πλοίο, μας ανακοίνωσε τηλεφωνικώς, και με επιθετικό ύφος, ότι μας απαγορεύει να επισκεφτούμε το πλοίο και ότι αν επιμείνουμε στην επίσκεψή μας τότε θα βρούμε την πόρτα του πλοίου μας κλειστή!!!. Ως λόγους για την άρνησή του, ισχυρίστηκε ότι ετοιμάζει συνέντευξη τύπου (πολιτική φιέστα) την Τετάρτη 13/04/2016 και δεν θέλει να του την χαλάσουμε!!!, διότι κατά τα λεγόμενά του, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΝΕΚ κος Μαρκαντωνάκης Παναγιώτης, ήδη του την χάλασε κατά τη χθεσινή (8-4-2016) συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο ΤV και στην εκπομπή Εν Καλύμνω, λέγοντας “βλακείες”, όπως είπε χαρακτηριστικά, για το θέμα της επισκευής του Νήσος Κάλυμνος, με αποτέλεσμα να ζητήσει τηλεοπτικώς συγνώμη από τον κ. Λελέκη Μιχαήλ. Συνεχίζοντας ο κ Διαμαντής Ιωάννης, μας ανακοινώσε ότι ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ ΑΕ και υπεύθυνος μηχανικός για την επισκευή, κος Παντελής Γεώργιος κι αυτός με τη σειρά του να μας πει “βλακείες” και έτσι θα του χαλάσουμε εντελώς την συνέντευξη τύπου που ετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό!!! Επιπροσθέτως μας ανακοίνωσε ότι για όλα είναι ενήμερος ο δήμαρχος κ. Γαλουζής Ιωάννης.

(Σημ. ότι για όλα τα ανωτέρω έγιναν σχετικές δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο TV από τους υπογράφοντες και με παρόντα τον Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Παντελή Γεώργιο).

Από πού άραγε αντλεί αυτό το θράσος ο κ. Διαμαντής;

Τι έχει να κρύψει ο κ. Διαμαντής και φοβάται τόσο πολύ μια απλή επίσκεψη;

Τι είναι αυτό που σχεδιάζει στη συνέντευξη τύπου και του το χάλασε με τις δήθεν «βλακείες» του ο κ. Μαρκαντωνάκης, μέλος του ΔΣ της εταιρείας; 

Μήπως θεωρεί τα πλοία του Καλυμνιακού Λαού, προσωπική του περιουσία;

Γιατί άραγε ακύρωσε, με τον πλέον κυνικό τρόπο, τον αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ και υπεύθυνο μηχανικό κ. Παντελή Γεώργιο;

Γιατί ακύρωσε και μειώνει με μειωτικούς χαρακτηρισμούς το μέλος του ΔΣ του κ. Μαρκαντωνάκη με όσα αυθόρμητα ο ίδιος είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 8-4-2016 στο τοπικό κανάλι ΑΙΓΑΙΟ TV και στην εκπομπή «ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ»;

Μήπως φοβήθηκε ο κ. Διαμαντής μην ακούσουμε αλήθειες ΚΑΙ από τον Αντιπρόεδρο  της ΑΝΕΚ κ. Παντελή Γεώργιο, και έτσι του χαλάσει την προπαγάνδα;

Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον κ. Διαμαντή, ότι μπορεί να απαγορεύει στους Μετόχους να επισκέπτονται τα πλοία της ΑΝΕΚ;

Από πού του προκύπτει, ότι η θεσμική ενημέρωση των μετόχων γίνεται από την τηλεόραση;

Αυτά είναι  τα νέα ήθη κύριοι της περιλάλητης και άμεμπτης δημοτικής αρχής; Αυτή είναι η νέα Κάλυμνος που πρεσβεύετε;

Είναι αλήθεια ότι το 2013 η εταιρεία πλήρωσε, για την επισκευή του ιδίου πλοίου, το ποσό των 200.000,00 € περίπου;

Είναι αλήθεια ότι αντίστοιχο ποσό πληρώθηκε και το 2015;

Είναι αλήθεια ότι και φέτος (2016), το κόστος της επισκευής του εν λόγω πλοίου μας ξεπέρασε το ποσό των 200.000,00 € (ίσως έφτασε τις 250.000,00 €), αν και είχατε προϋπολογίσει ποσό 80.000,00 € (το ομολόγησε δημοσίως ευθαρσώς και αυθόρμητα ο κ. Μαρκαντωνάκης, μέλος του ΔΣ σας);

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και οι προβληματισμοί μας ακόμα περισσότεροι.

Κύριοι,

Επειδή τα πλοία της ΑΝΕΚ αποτελούν περιουσία του Καλυμνιακού Λαού.

Επειδή η θεσμική ενημέρωση και η επί τόπου αυτοψία αποτελεί αναφαίρετο και επιβεβλημένο δικαίωμά μας.

Επειδή η θεσμική και όχι η τηλεοπτική ενημέρωση, προς τους κ.κ. Μετόχους αποτελεί υποχρέωσή σας.

Επειδή σε καμία των περιπτώσεων δεν θα επιτρέψουμε σε περιπλανώμενους περιπατητές της πλατείας να δηλητηριάζουν την κοινωνία και να σπιλώνουν προσωπικότητες και  υπολήψεις.

Παρακαλούμε: α) όπως ασκήσετε τα καθήκοντά σας, ως οφείλετε, κάνοντας γνωστό στον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Διαμαντή Ιωάννη, ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας απαγορεύει την είσοδο στα πλοία της ΑΝΕΚ,  β) να μεριμνήσετε για την άμεση, επίσημη ενημέρωσή μας επί των αποτελεσμάτων της επισκευής του πλοίου Νήσος Κάλυμνος, τη Δευτέρα, 11/04/2016.

Η παρούσα μας υπέχει και θέση αντίστοιχης αιτήσεως προς την δημοτική μας επιχείρηση «ΑΝΕΚ ΑΕ».

Οι μέτοχοι

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΕΡΒΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΛΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

(από τη σύνταξη: το ως άνω δ.τ. (9/4/16) εστάλη στην ΑΡΓΩ στις 12/4/16, 3:26 μμ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos