Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το ΚΚΕ για την παρουσία του Ιω. Σαχινίδη της Χ.Α. Κύριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Καταγγέλουμε την παρουσία βουλευτή της δολοφονικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δίπλα στις δημοτικές αρχές και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινιό. Οι τοπικές αρχές αντί να αντιδράσουν ανέχτηκαν την παρουσία του. Ανέχτηκαν να στέκονται δίπλα στον εκπρόσωπο ναζιστών δολοφόνων, στον εκπρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης. Με τη στάση τους εκθρέφουν και νομιμοποιούν το αυγό του φιδιού, στο όνομα της αστικής δημοκρατίας, επικαλούμενοι την αστική νομοθεσία, αυτήν που απελευθερώνει σε 18 μήνες τον δολοφόνο Ρουπακιά, αυτήν που αφήνει ελεύθερο τον αρχηγό του που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη. ( σ.σ. φωτο: στο κέντρο ο δήμαρχος Γ. Γαλουζής, δεξιά του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νεκτ. Σαντορινιός, αριστερά του ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Ιω. Σαχινίδης)

Καλούμε τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους τραμπούκους-εγκληματίες που ευθύνονται για δολοφονίες και επιθέσεις σε αγωνιστές εργάτες. Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για κάθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν Ερωτήσεις στη Βουλή για τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στην προσφυγιά.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις.

Οι ναζιστές και οι φασίστες ήταν και είναι ανεπιθύμητοι στην Κάλυμνο.

Κάλυμνος 25 Μαρτίου 2016

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version