Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δωρεά στο Στρατό οικόπεδο για στρατιωτικές κατοικίες Κύριο

Ο Δήμος Καλυμνίων παραχώρησε στο Σύνταγμα Ευζώνων Καλύμνου οικοπεδική έκταση

1,5 στρέμματος, στην περιοχή Αγ. Αθανασίου (6ο Δημ. Σχολείο), για την κατασκευή κατοικιών των μόνιμων αξιωματικών του στρατού. 


Η απόφαση για παραχώρηση του εν λόγω οικοπέδου είχε ληφθεί από το δημ. συ/λιο επί της προηγούμενης δημ. Αρχής, αλλά δεν είχε υλοποιηθεί. Το «πλήρωμα του χρόνου» ήρθε τώρα, επί δημαρχίας του κ. Γ. Γαλουζή.

Η τυπική τελετή υπογραφής παραχώρησης έγινε το πρωί της 11/3/16 στο δημοτικό κατάστημα, και τη συμβολαιογραφική πράξη υπέγραψαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής και ο συντ/ρχης κ. Νικόλαος Καζάντζης, διοικητής του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων Καλύμνου, ενώ συμβολαιογράφος ήταν η κ. Σεβ. Ρήγα.  Παρών στην τελετή ήταν και ο ταξίαρχος, διοικητής της 80 ΑΔΤΕ κ. Κων. Ευγένιος.

Για τη σημαντική αυτή στιγμή εμπράγματης συνεργασίας του Δήμου με το στρατό προέβησαν σε σύντομες δηλώσεις προς τα ΜΜΕ ο κ. δήμαρχος και ο κ. Ταξίαρχος, ενώ ο Δήμος παρέθεσε και μικρή δεξίωση.   

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version