Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ευρω-Αμερικάνικος ιμπεριαλιστικός «πολιτισμός» Κύριο

Εφτά φωτογραφίες από το Μεταναστευτικό, αποδεικνύουν τα  «Εφτά Θαύματα»

 

της φρίκης του πολέμου που έστησαν από κοινού η Ευρώπη του Πολιτισμού, του Ανθρωπισμού και της Ελευθερίας (στους Νεότερους Χρόνους παλιότερα ήταν και η Ευρώπη της αποικιοκρατίας) μαζί  την Αμερική, τη χώρα-σύμβολο της Ελευθερίας (για απόδειξη έστησε και το άγαλμα της Ελευθερίας), η Αμερική της Βιομηχανίας των Πολέμων. Οι «ειρηνευτικές» δυνάμεις   ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ σε συνεργασία με την Τουρκία εφαρμόζει βήμα βήμα το σχέδιό του:

1ο   Βομβαρδίζουν και ισοπεδώνουν τη Συρία και άλλες χώρες της Μ. Ανατολής, για την «αποκατάσταση» της Ελευθερίας στις χώρες αυτές.  

2ο  Αναγκάζουν τους λαούς να φεύγουν από τις πατρίδες τους και να αναζητούν τη σωτηρία τους στην Ευρώπη. Θα θύματα ζητάνε βοήθεια από τους θύτες τους.

3ο  Στέλνουν στην Ελλάδα καραβάνια απελπισμένων προσφύγων, τους οποίους δεν τους δέχονται στις χώρες τους, γιατί δολοφονία και ανθρωπισμός δεν κάνουν μαζί.

4ο  Μας υποχρεώνουν ως χώρα να κρατάμε τους πρόσφυγες σε στρατόπεδα και σκηνές, ώστε να διαλυθεί η Ελλάδα από την επέλαση προσφυγικών στρατιών.   

5ο  ΕΕ-ΗΠΑ και Τουρκία, πνίγουν τα νησιά μας με ναυαγούς πρόσφυγες, για να βουλιάξουν και τα νησιά μας  – είναι η νέα μορφή Τουρκο-Ελληνικού Πολέμου.

6ο  Φέρνουν στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ (= ΕΕ-ΗΠΑ) να μας προστατέψει και να επιβάλουν, χάρη της «ειρήνης» και προστασίας, διχοτόμηση το Αιγαίου.

7ο  Πλακώνει και ο ΟΗΕ (=ΗΠΑ…) στήνοντας καταυλισμούς «αλληλεγγύης». Ο Ευρω-Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός με προσωπείο «ανθρωπισμού». 

Το παλιό σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο» ξεπεράστηκε ιστορικά. Σήμερα έχουμε «Ευρώπη-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ένα συνδικάτο».

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version