Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1ο ΔΣ Χώρας ευχαριστεί το Γ. Χαλίκο

για τη δωρεά του, δύο διαδραστικούς πίνακες

 

Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1ο 12/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ            

Κάλυμνος,  8  /  2  /  2016

Αριθ. Πρωτ. :  18

Ταχ. Δ/νση : Χώρα Καλύμνου, τ.κ. 85 200

Πληροφορίες :  Κόκκινος Νομικός

Τηλέφωνο : 2243029190

Προς:   

κ. Χαλίκο Ιωάννη, επιχειρηματία

Κοιν.:  τοπικά ΜΜΕ

 ΘΕΜΑ: « Έκφραση ευχαριστιών για δωρεές.»

Κύριε Χαλίκο,

δυσκολευόμαστε να βρούμε λόγια για να σας εκφράσουμε τη χαρά μας για τη νέα ανεπανάληπτη δωρεά στο σχολείο μας. Οι δύο διαδραστικοί πίνακες τελευταίου τύπου αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στο χώρο του εκπαιδευτικού εξοπλισμού και εκτοξεύουν την μαθησιακή διαδικασία σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Εάν τα σχολεία έχουν και στο μέλλον τέτοιους συμπαραστάτες, τότε αισιοδοξούμε ότι τα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας του κράτους να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του, θα ξεπεραστούν.

Δεχθείτε, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, τις θερμότερες ευχαριστίες των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων - κηδεμόνων της σχολικής μας κοινότητας και τις ειλικρινείς ευχές όλων μας για υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Μεταφέρετε, επίσης, τις ευχαριστίες μας και στους συνεργάτες σας, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και τις εποικοδομητικές προτάσεις τους.

Με εκτίμηση

ο Διευθυντής

Κόκκινος Νομικός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version