Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση παράταξης Μαστροκούκου στον δήμαρχο Γαλουζή

Μιλάει για κομπλεξικούς και για ύπαρξη  προεκλογικής δημοσκόπησης

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                                               

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Κάλυμνος 19/01/2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Κυκλοφόρησε προσφάτως δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής με βαρύγδουπους ισχυρισμούς περί δήθεν «παραπληροφόρησης» και   «αλλοίωσης»,τόσο «των λεγομένων του Δημάρχου»,όσο και  «υπηρεσιακών εγγράφων» … με μοναδικό σκοπό να πλήξουν υποτίθεται το   γενικότερο κύρος και την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής !!!

Ως τελευταίο μάλιστα κρούσμα (η συγκεκριμένη διατύπωση είναι πληθωρική για να υπονοήσει, ότι τάχα έχουν προηγηθεί κι άλλα τέτοια  «κρούσματα») αναφέρει το σχολιασμό του κ. Σ. Ζερβού, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο Τ.V., όπου ασκώντας κριτική στην εμφάνιση του κ. Δημάρχου κατά την διαδικασία της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβούλου κ. Ι. Μαρίνου, ανέφερε λανθασμένα, ως χρησιμοποιηθέντα απ’ τον κ. Δήμαρχο τον όρο «ιστορική στιγμή», αντί του ορθού «μεγάλη στιγμή»!!! Γιατί άραγε αυτό να θωρείται ατόπημα; 

 Το ουσιαστικό όμως περιεχόμενο της υπερβολής και απώλειας κάθε αίσθησης μέτρου που περιείχε ο χαρακτηρισμός της ορκωμοσίας ενός νέου δημοτικού συμβούλου, ως «μεγάλη στιγμή» δικαιολογεί, κατά την άποψή μας, την ειρωνική κριτική που άσκησε, έστω με το δικό του υποκειμενικό τρόπο, ο κ. Ζερβός, μιας και οι μεγάλες στιγμές στο δημόσιο βίο είναι ΠΑΝΤΑ ιστορικές στιγμές!

Με τη μεγαλοστομία, ότι ο κ. Σ. Ζερβός  «πολιτεύεται στο νησί μας επί δεκαετίες βασιζόμενος σε τέτοιους αμφιβόλου ήθους τακτικισμούς» αναδεικνύεται απλώς ο συμπλεγματικός εσωτερικός κόσμος του συντάκτη, αλλά και της δημοτικής αρχής, η οποία υιοθετεί αυτό το δελτίο τύπου.

Στονθρασύτατο δε ισχυρισμό, ότι κατά την προεκλογική περίοδουπήρξε « … συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης των συμπολιτών μας , όταν  διέδιδαν  φήμες  για  την ύπαρξη  ανύπαρκτων  δημοσκοπήσεων …»!!!, αντί απαντήσεως, επισυνάπτουμε φωτοαντίγραφα των δύο απαντητικών επιστολών προς τον κ. Γαλουζή της γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεωνVPRC. Στις επιστολές αυτές ο κ. Δήμαρχος (άρα και η παράταξή του) ενημερώνεται, με τον πλέον επίσημο και αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι η εν λόγω εταιρία διενήργησε στην Κάλυμνο δύο έρευνες (τόσο τον Ιανουάριο, όσο και το Μάιο 2014) !!!

Ποιός λοιπόν ψεύδεται ασύστολα και ενσυνείδητα προσπαθώντας να εξαπατήσει τους συμπολίτες μας;

Από το γραφείο τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version