Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ορκίστηκε ο νέος δημ. σ/λος Γ. Μαρίνος

Ορκίστηκε επί του ιερού Ευαγγελίου από τον εφημέριο του Χριστού

π. Παντ. Κρούσκο και ενώπιον του δημάρχου κ. Γ. Γαλουζή ο νέος δημοτικός σύμβουλος (δ.σ.) κ. Γιάννης Μαρίνος.

Ο νέος δ.σ. είναι έμπορος στο επάγγελμα και διαθέτει βαθιά και εμπειρική γνώση των τοπικών προβλημάτων, θα δραστηριοποιηθεί σε τομείς οι οποίοι θα προσδιοριστούν από κοινού με τον κ. δήμαρχο. Πάντως θα είναι γύρω από τα τοπικά προβλήματα, την ποιότητα ζωής, τη λειτουργία της τοπικής αγοράς και τα παρόμοια.

Ο κ. Μαρίνος ήρθε σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, για επαγγελματικούς λόγους, δημ. σ/λου της πλειοψηφία κ. Σεβαστού Κορφιά, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει στα δημοτικά μας πράγματα και υπήρχε ένα σοβαρό κενό στην παράταξη του κ. Γαλουζή.  Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει ο κ. Μαρίνος και η ΑΡΓΩ του ευχήθηκε να είναι καλορίζικος και παραγωγικός.

*

Με την ευκαιρία αυτή πρέπει να σημειώσουμε ότι η εμπέδωση στη δημ. Αρχή υγιούς πολιτικής νοοτροπίας και ανεπίληπτου ήθους με την ανάρρηση του κ. Γ. Γαλουζή στο δημαρχιακό θώκο, επέφερε δυσλειτουργίες τόσο στο διοικητικό σύστημα του Δήμου όσο και στις πολιτικές πρακτικές. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλώνονται δυσλειτουργίες και μην υπάρχει η απαιτούμενη παραγωγικότητα. Έτσι, ο δήμαρχος εμφανίζει την εικόνα του μοναχικού καπετάνιου.

Δε θα αναφερθώ σε τομείς προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αλλά δεν μπορώ και να μην υπογραμμίσω ότι υπάρχει πρόβλημα. Με τη λήξη του πρώτου έτους θητείας της Δημαρχίας Γαλουζή λίγοι δημ. σ/λοι της πλειοψηφίας στέκονται ενεργά στο πλάι του δημάρχου. Είναι περισσότεροι αυτοί που περίμεναν περισσότερα, ισχυρότερους ρόλους, και πέσανε στα «χέρια» τους λιγότερα με περισσότερους ελέγχους.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version