Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από το 1ο ΓΕΛ περιήγηση στην Πόθια και το Ναύπλιο Κύριο

Η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Γεν. Λυκείου Καλύμνου, σε συνεργασία με

το Αναγνωστήριο Καλύμνου, πραγματοποίησε στο Αναγνωστήριο, το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκ. ’15,  την παρουσίαση της εργασίας της με θέμα την περιήγηση στην Πόθια Καλύμνου και στο Κίο-Ναύπλιο Πελοποννήσου.  Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ.  Παν. Γιαμαίος.

Η εργασία είχε τίτλο «Ταξιδεύοντας στην πόλη μου: Πόθια Καλύμνου» και  γι’ αυτήν συνεργάστηκαν 38 μαθητές της Α΄ και τάξης του σχολείου, σε τρεις ομάδες, με τη βοήθεια των καθηγητριών Ευδοκίας Πλάτση – συντονίστριας της δράσης , Άννας Πάου,  Ειρήνης Πουγούνια και Φωτεινής Ζαφείρη. Για την εκπόνηση της εργασίας η περιβαλλοντική ομάδα με τις

καθηγήτριες ταξίδεψαν μέχρι το Ναύπλιο.   

Η παρουσίαση της εργασίας περιλάμβανε σύντομη εισαγωγική ομιλία της κ. Πλάτση και στη συνέχεια προβολή τριών μικρών βίντεο και φωτογραφιών από την περιήγηση των μαθητών/τριών στην Πόθια και στο Ναύπλιο, καθώς και τη συγκριτική προβολή όμοιων φωτογραφικών θεμάτων από Ναύπλιο και Πόθια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version