Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για το θάνατο του πρώην βουλευτή Αν. Καραμάριου

Συλλυπητήρια δήλωση από τον Στέφ. Δράκο & Δημ. Κρεμαστινό

 Η κοινωνία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, από σήμερα τα ξημερώματα, είναι φτωχότερη. Ο Αναστάσιος Καραμάριος (σσ φωτο), ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο πολιτικό, νομικό και ανθρώπινο κενό.

Στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, δικηγόρου, Αναστάσιου Καραμάριου, εκφράζω με κάθε ειλικρίνεια και με βαθιά θλίψη, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναδέλφους του. Σήμερα τα νησιά μας έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν άνθρωπο έντιμο, σεμνό, ταπεινό, ειλικρινή, ευγενικό. Έναν άνθρωπο αξιέπαινο.

Αντάξιος της εμπιστοσύνης και της τιμής που του έκανε ο Δωδεκανησιακός λαός, εκλέγοντάς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, δε σταμάτησε ούτε μία ημέρα να τιμά, να σέβεται, να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τα Δωδεκάνησα.

Θέλω να πω αντίο και ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που «έπαιζε» πάντα τίμια. Σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν εμπόδισε την πρόοδο κάποιου άλλου. Σε έναν άνθρωπο που πάντα σεβόταν τον συνομιλητή του. Σε έναν άνθρωπο που τίμησε όσο λίγοι τη ΝΔ και τα Δωδεκάνησα.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του, όπως του αξίζει.

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

(Δωδεκάνησα, 23 Δεκεμβρίου 2015)

Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

Είναι μεγάλη απώλεια όχι μόνο για την πολιτική αλλά και για ολόκληρη τη ροδιακή κοινωνία ο θάνατος του Τάσου Καραμάριου. Υπήρξε για πολλά χρόνια μια έντιμη φωνή που υπερασπίστηκε τα δωδεκανησιακά συμφέροντα εντός και εκτός του Κοινοβουλίου. Υπήρξε μια προσωπικότητα που ελάμπρυνε τον νομικό κόσμο της Δωδεκανήσου και συνέβαλε ουσιαστικά σε κάθε θετικό και αποφασιστικό βήμα που χρειάστηκε να κάνει η δωδεκανησιακή κοινωνία. Η ζωή του είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για την απώλειά του προς τη γυναίκα του και όλη την οικογένειά του.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos