Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο κ. Γ. Γαλουζής με την κα. Ελ. Παντελάκη

Για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δήμου Καλυμνίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  22 / 12 / 2015

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Ελπίδα Παντελάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας ως μέλος της Κ.Ε.Δ.Ε., είχε σήμερα στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα, ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δήμου της Καλύμνου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, μέσα στα δεδομένα και ιδιαίτερα ασφυκτικά δημοσιονομικά πλαίσια.

Ο κος δήμαρχος τόνισε την οικονομική δυσχέρεια καθώς και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, με την οποία βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

Αναφέρθηκε επίσης, σε θέματα που πιέζουν σε καθημερινή βάση το Δήμο μας, όπως είναι η έναρξη υλοποίησης των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων, τα οποία και αποτελούν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας.

Τέλος ο κος δήμαρχος, στάθηκε ιδιαίτερα στο προσφυγικό ζήτημα υπογραμμίζοντας την επί της ουσίας στήριξη και προσπάθεια, που έχει καταβάλει ο Δήμος της Καλύμνου προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καθημερινών προσφυγικών ροών, σε συνεργασία με τις τοπικές εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τις υπηρεσίες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos