Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τη χάρηκαν παιδιά, γονείς, γιαγιάδες-παππούδες Κύριο

Χαρά και  ζεστά  χαμόγελα έφερε, τις δύσκολες ημέρες που περνάμε,  η χριστουγεννιάτικη

γιορτή του Δημ. Παιδικού Σταθμού Καλύμνου, στο 1ο Δημ. Σχολείο Πόθιας (Παρθεναγωγείο), το απόγευμα της Πέμπτης 18/12/15.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, στο βαθμό που  πολλοί δεν μπόρεσαν ούτε την πόρτα να πλησιάσουν και προσπαθούσαν  με κάθε τρόπο να «ψηλώσουν», για να δουν και να  ακούσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα κράτησε κοντά δίωρο  και ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη, όσα και τα τμήματα (τάξεις) και οι ενεργές δασκάλες του Σταθμού. Πρώτα ανέβηκαν στη σκηνή τα παιδιά της  κας Ευδοκίας Λάππα, τη δεύτερη παράσταση έδωσαν τα παιδιά της κας Νίκης  Νυστάζου και  το τρίτο μέρος της γιορτής είχαν τα παιδιά της κας Καλλιόπης Τρικοίλη. Το κλείσιμο της εκδήλωσης έκανε ο Άι Βασίλης (Μιχ. Μακρυλλός) που ανέβηκε στη σκηνή και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Ήταν μια πολύ ωραία γιορτή που με τη χαρά των παιδιών, τους χορούς και τα ποιήματά τους  έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα των χριστουγεννιάτικων εορτών.  Τη χάρηκαν όλοι: παιδιά, γονείς,  γιαγιάδες-παππούδες και βέβαια οι βρεφονηπιοκόμοι που παρουσίασαν τη δουλειά τους. έδωσε

Από το μέρος των πολιτικών παρέστη ο αντ/δρος του ΔΠΣ κ. Νέστωρ Φραζής (αν είχαμε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών, πιο πολλοί θα ήταν οι υποψήφιοι από τα παιδιά και τους γονείς.

*

Πρέπει να σημειώσουμε/επαναλάβουμε και το χιλιοειπωμένο : Το ασφυκτικό της πρωτοφανούς παρουσίας του κοινού  ελπίζουμε να έστειλε  στη δημ. Αρχή το μήνυμα και την υπενθύμιση ότι η Κάλυμνος έχει απόλυτη ανάγκη  μιας μεγάλης αίθουσας τελετών.  Δεκαετίες τώρα οι εκάστοτε υποψήφιοι δήμαρχοι «τάζουν» την αίθουσα αυτή με διάφορες ονομασίες και την καταχωρίζουν στα προεκλογικά τους προγράμματα, αλλά μετά τις εκλογές την αρχειοθετούν στα μονίμως μελλοντικά...    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version