Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Ρόδο ο κ. Μ. Ρήγας για το Αστυν. Τμήμα Καλύμνου Κύριο

Η Γεν. Περιφ. Αστυν. Δ/νση παρουσίασε σχέδιο για την αναδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  3/ 12 / 2015                      

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141  

ΦΑΞ                :22430- 59148   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χτες 2/12/2015 στη Ρόδο, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση.

Το Δήμο μας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Μικές Α. Ρήγας, ο οποίος κατέθεσε σχετική  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου,  καθώς και υπόμνημα του Δημάρχου Καλυμνίων για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών στο νησί μας αλλά και την Επαρχία Καλύμνου γενικότερα, μέσω της αναβάθμισης του Α.Τ Καλύμνου σε  Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα ύπαρξης Αστυνομικού Σταθμού τόσο στη Ψέριμο όσο και στο Βαθύ. Μάλιστα για τη στέγαση αυτών των σταθμών υπήρξε δέσμευση από πλευράς του  αντιδημάρχου για παραχώρηση χώρων εκ μέρους του δήμου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη , κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του και  επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά το θετικό κλίμα συνεργασίας, που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Καλυμνίων και Περιφέρειας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version