Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δήμαρχος με Ιω. Πλακιωτάκη & Μ. Κόνσολα Κύριο

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, 16.11.15,  στο γραφείο του

στο Δημοτικό κατάστημα  ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής με τους βουλευτές της ΝΔ κο Ιω. Πλακιωτάκη (σ.σ. φωτο, αριστερά) και  Μάνο Κόνσολα, οι  οποίοι βρέθηκαν στο νησί μας στο πλαίσιο περιοδείας, που πραγματοποιούν στην περιοχή .  

Ο κος δήμαρχος ενημέρωσε τους βουλευτές σχετικά με τρέχοντα θέματα που απασχολούν το νησί της Καλύμνου αλλά και την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι –κυρίως- η αντιμετώπιση των μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών, η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων μας καθώς και η συντόμευση των διαδικασιών ταυτοποίησης και επαναπροώθησης των προσφύγων στις χώρες προορισμού τους.

Επίσης ο κος δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά άλλα ζητήματα, όπως είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, οι γενικότερες ελλείψεις σε προσωπικό που παρουσιάζονται στις σχολικές μονάδες του νησιού μας καθώς και σε θέματα που έχουν προκύψει από την κατάργηση είσπραξης του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη γενικότερου επανασχεδιασμού και εκ νέου ανοικοδόμησης του κρατικού μηχανισμού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Καλύμνου καθώς μέλη της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos