Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δήμαρχος στη Ρόδο για σοβαρά προβλήματα Κύριο

Σχέδιο Διαχείρισης  Αποβλήτων, ΑΝΔΩ,  Α/θμια & Β/θμια Εκπ/ση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  11/ 11 / 2015

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στις 6-9 Νοεμβρίου στη Ρόδο ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής είχε σειρά επαφών για ζητήματα, που αφορούν άμεσα το νησί μας.

Τη Δευτέρα 9/11/2015 παρευρέθηκε σε συνάντηση εργασίας για το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κου Γ. Χατζημάρκου και με τη συμμετοχή των δημάρχων του Ν. Δωδεκανήσου .

Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε θέματα συντονισμού και ενημέρωσης, από τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, σχετικά με την πορεία  κατάρτισης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης  Απορριμμάτων από την πλευρά των δήμων καθώς και την -εν εξελίξει- διαδικασία αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ.

Σε συνάντησή του με στελέχη της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝΔΩ), ο κος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα, που σχετίζονται με την πορεία και εξέλιξη των προς υλοποίηση έργων στο νησί μας, τα οποία  είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα Leader.

Τέλος ο κος δήμαρχος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, για θέματα που αφορούν τις σοβαρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς στα σχολεία του νησιού μας αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version