Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση του αντιδ/ρχου κ. Μικέ Ρήγα Κύριο

Στην επίθεση που δέχτηκε από την παράταξη Δ. Διακομιχάλη

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  30/ 10 / 2015

Ηλ/κή Δ/νση: grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο        : 22430- 59141

ΦΑΞ                : 22430- 59148             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια αισχρού επιπέδου προσωπική επίθεση -μέσω δελτίου τύπου- προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου κου Μ. Ρήγα εκ μέρους της παράταξης του κου Δ. Διακομιχάλη, δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί κανείς χωρίς να πέσει στο ίδιο θλιβερό επίπεδο.

Αντιπαρερχόμενοι τον κατάλογο των δήθεν υλοποιημένων «δράσεων», που παρατίθενται έχουμε να επισημάνουμε στους συντάκτες του απαράδεκτου αυτού κειμένου, ότι το έργο και η προσφορά του καθενός από εμάς στην κοινωνία, κρίνεται και αξιολογείται καθημερινά από τους συμπολίτες μας και πάντα φυσικά εκ του αποτελέσματος.

Το μόνο βέβαιο είναι η ευθεία παραδοχή του συντάκτη, ότι χωρίς την παράταξη Διακομιχάλη, δεν θα είχαμε αναλάβει τις τύχες του νησιού. Πράγματι, αν το πέρασμα αυτής της παράταξης δεν ήταν τόσο καταστροφικό για τον τόπο και τόσο απογοητευτικό  για τους συμπολίτες μας, δεν θα την είχαν κατατάξει στη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού μας συμβουλίου.

Τα υπόλοιπα, χαρακτηρίζουν απλά το επίπεδο και τα προσωπικά συμπλέγματα όσων  τα αναφέρουν και, ως εκ τούτου, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    Καποια στιγμη οι αγονες και ανουσιες διαμαχες μεταξυ των πολιτικων θα πρεπει να σταματησουν γιατι εαν δεν το εχουν αντιληφθει ακομα ,το νησι δεν εχει πλεον αυτη την πολυτελεια ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version