The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσκλητήριο Δημ. Κρεμαστινού προς πασόκους

Ο κ. Δημ. Κρεμαστινός, πρώην βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ,

στην ομιλία του, το απόγευμα της 10ης Σεπτ, στο Αναγνωστήριο Καλύμνου, κάλεσε τους ψηφοφόρους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, που πήγανε στον ΣΥΡΙΖΑ, «να επιστρέψουν στο σπίτι τους» και να στηρίξουν το Κίνημα σ’ αυτές τις κρίσιμες για το έθνος εθνικές εκλογές, της 20ης Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν το κεντρικό προεκλογικό του μήνυμα.

Ο κ. Κρεμαστινός, πρώτος στο ψηφοδέλτιο εκλογικής σύμπραξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ξεκίνησε την ομιλία του με  αναφορά στις εκλογές από το 2012 μέχρι σήμερα και στη υπογραφή των τριών μνημονίων, για να καταλήξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τη χώρα και το λαό στη πιο δεινή από ποτέ κατάσταση.

Στη συνέχεια ανέλυσε τους, κατά τη γνώμη του, βαρείς όρους του μνημονίου που υπέγραψε ο κ. Αλ. Τσίπρας. Και τόνισε με έμφαση ότι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ σήμερα θα αποτελέσει φραγμό στην πολιτική της ΝΔ και στην ασυνάρτητη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Για Α. Τσοχατζόπουλο- Γ. Παπανδρέου

Πρέπει να σημειώσουμε ότι προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση και προβληματισμό  δύο αποστροφές του λόγου του, η μια για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και η άλλη για τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Για τον κ. Τσοχατζόπουλο είπε ότι, αν δεν ψήφιζαν την παραπομπή του οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και δεν πήγαινε φυλακή, σήμερα δε θα υπήρχε θέμα για το ΠΑΣΟΚ,  δε θα είχε πέσει τόσο χαμηλά στα ποσοστά του.

Για τον κ. Παπανδρέου τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του, το ΠΑΣΟΚ. Δεν επιτρέπεται να είναι έξω από το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, και στο οποίο ο ίδιο διετέλεσε πρόεδρος.

Τα τοπικά στελέχη

Το «παρών» στην προεκλογική αυτή συγκέντρωση έδωσαν διακριτοί πασόκοι, που κατέλαβαν κατά καιρούς διάφορες κομματικές και δημόσιες θέσεις, και σήμερα μέχρι αποτελούν τα σταθερά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

***

Δελτίο τύπου

Το Γραφείο του κ. Κρεμαστινού, για την ομιλία του στην Κάλυμνος, εξέδωσε το ακόλουθο δ.τ. (11.9.15):

Τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης και της Καλύμνου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυριάρχησαν στην συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του νησιού.

Στη συγκέντρωση, οι παριστάμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νησί με κυρίαρχα ζητήματα την παιδεία και την υγεία όπου τα κενά και στους δύο τομείς ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, λόγω της πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την ομιλία του στην Κάλυμνο ο κ. Κρεμαστινός επισήμανε, πως πάντα υπήρχαν προβλήματα στην παιδεία και την υγεία, ωστόσο όπως υπογράμμισε, ποτέ η κατάσταση δεν είχε φτάσει στο σημερινό αδιέξοδο. Τα μηνύματα από τα νησιά της Δωδεκανήσου με την έναρξη της σχολικής χρονιά είναι άκρως απογοητευτικά, όπως είπε o Δημήτρης Κρεμαστινός, εξηγώντας ότι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος με τα κενά στα σχολεία, το βιώνουν όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τραγικής κατάστασης είναι η Τήλος όπου στο δημοτικό σχολείο ο Αγιασμός έγινε από σχολικό σύμβουλο, αφού δεν υπήρχε δάσκαλος ενώ στο Λύκειο του νησιού από τις 14 θέσεις καθηγητών καλυμμένες είναι μόνον οι τρεις. Κλειστό παραμένει και το δημοτικό σχολείο Αγαθονησίου λόγω έλλειψης δασκάλου όπου κι εκεί ο Αγιασμός έγινε από σχολικό σύμβουλο, ενώ όπως πληροφορήθηκε ο κ. Κρεμαστινός και η μοναδική δασκάλα της Χάλκης παίρνει μετάθεση/απόσπαση και φεύγει από το νησί. «Πρόκειται για ουσιαστική κατάρρευση της Παιδείας» δήλωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός επισημαίνοντας ότι έστειλε επείγουσα επιστολή προς την υπηρεσιακή Υπουργό Παιδείας ζητώντας να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις. «Αναζητάμε λύσεις από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, διότι η προηγούμενη κυβέρνηση ασχολείτο με τις μεγάλες δήθεν τροποποιήσεις του κ. Μπαλτά στην Παιδεία, τον οποίον μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύει και τιμά με τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Αττικής αντί να τον διαγράψει οριστικά. Αυτή είναι η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι το νέο που πρεσβεύουν».

Στην συζήτηση τέθηκε επί τάπητος και η τραγική κατάσταση στον τομέα της Υγείας, όπου τα νησιά και οι νησιώτες έχουν αφεθεί στην τύχη τους παίζοντας κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα-γράμματα. Παράλληλα, ανέπτυξε τις πάγιες θέσεις του για το μεταναστευτικό και τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το ΠΑΣΟΚ.  Όπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, «αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι είναι ανίκανη και επικίνδυνη έχουν ευθύνη οι πολίτες με την ψήφο τους να μην επιτρέψουν ξανά να αναλάβει τις τύχες τους ο κ. Τσίπρας και η παρέα του».

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos