The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με το «ναι» στην πρόταση των «θεσμών» τι ψηφίζουμε; (ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ) Κύριο

Για ενημέρωση παρουσιάζω εν συντομία 12 από τα μέτρα  που απαιτούν

οι συνεταίροι-εξολοθρευτές (μπορείτε να διαβάσετε όλη την πρόταση των θεσμών, τη δημοσιεύουμε) και  στη χώρα μας οι «πατριώτες» ευρωπαιο-μερκελικοί μας εξορκίζουν να πούμε ένα βροντερό… «ναι» εθελοδουλίας και ταπείνωσης.

Όποιος μπορεί… λέει «Ναι» στα ακόλουθα:

1.    23%: ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες εστίασης (σουβλατζίδικα, ουζερί)

2.    13%: βασικά αγαθά διατροφής, ενέργεια, υπηρεσίες ύδρευσης-αποχ/σης.

3.    6%:   φαρμακευτικά προϊόντα, βιβλία, θέατρα.

4.    6%: εισφορά υγείας στις κύριες & επικουρικές συντάξεις  

5.    Τέλος ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά.

6.    Αγρότες: κατάργηση της ευνοϊκής φορολογικής μεταχείρισης

7.    Αύξηση στις φορολογικές επιβαρύνσεις.   

8.    Αναθεώρηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ.      

9.    28% (από 26%) αύξηση στο φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων

10.    ΕΚΑΣ: σταδιακή κατάργηση μέχρι το 2019, ξεκινώντας από το 2015.

11.    Σύνταξη: στα 67 χρόνια ή στα 62 με 40 χρόνια υπηρεσίας    

12.    Νέα νομοθεσία για την πρόσληψη νέων διευθυντών και αξιολόγηση της απόδοσης όλων των εργαζομένων μέχρι το τέλος του έτους (2015).

Θα την πληρώσουν πολύ ακριβά ξενοδοχεία, εστιατόρια-ταβέρνες, ουζερί, πιτσαρίες, σουβλατζίδικα, και αγρότες, χαμηλοσυνταξιούχοι  και παρόμοιου κοινωνικού στρώματος πολίτες που θα προτιμήσουν το «ναι» της υποτέλειας και μοιρολατρίας, από το «όχι» της εθνικής αξιοπρέπειας. 
Αν το τραβάει ο "οργανισμός" σου, ψήφισε "ναι".

Τελευταία τροποποίηση στις

4 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Ποθητός  Μαγκούλιας δημοσιεύθηκε από Ποθητός Μαγκούλιας

    Ανησυχούσα και ανησυχώ όταν μετά από 5 χρόνια μνημονιακής πολιτικής δεν υπήρξαν ορατά θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό.Φοβάμαι τι θα σημάνει ένα ναι στο επικείμενο δημοψήφισμα...ναι σε περισσότερα μέτρα...ναι σε παραπέρα φτωχοποίηση ...ναι σε μέτρα στραγγαλισμού...ναι...ναι...ναι...
    Τρομάζω όταν τα συστημικά μεγάλα κανάλια ανασύρουν από τη ναφθαλίνη τον κ.Μητσοτάκη,τον κ.Σημίτη,τον κ.Καραμανλή ,τον κ.Παπανδρέου ,τον κ.Σαμαρά για να υποστηρίξουν το ναι .Όλο το παλαιό σύστημα που οδήγησε το λαό μας σ' αυτό το σημείο ήλθε ξανά στο προσκήνιο για να μας σώσει...ξανά.
    Το όχι μας φέρνει στην Ευρώπη.Όχι όμως στην Ευρώπη των αριθμών και των στατιστικών στοιχείων αλλά στην Ευρώπη των λαών,της πολιτικής ,της συνοχής.Όμως το όχι πρέπει να είναι όχι αναστοχασμού για όλους και πολύ περισσότερο για μας .Αυτοκριτική και αναστοχασμός προκειμένου να πάμε στην Ευρώπη των λαών και όχι των αριθμών.

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Φίλε Μωυσή, γεια και χαρά. Μετά από πολλά χρόνια που έχουμε να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες, χαίρομαι που δόθηκε η ευκαιρία να πούμε δυο πραγματάκια, αν και δεν ευνοείται μέσα από τα πολιτικά μια καθαρά φιλική συνομιλία.
    Το λοιπόν, επί του θέματος: Ναι, Μωυσή, έγραψα μόνο για το πόσο καταστροφικό θα είναι το "ναι". Μόνο γι' αυτό, γιατί ο καταιγισμός τηλεοπτικών συνθημάτων υπέρ του "ναι" μας έχει τρελάνει. Είναι κάτι το πρωτοφανές αυτές οι παρελάσεις από το "γυαλί" όλων των πολιτικών αστέρων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που πάτωσαν την Ελλάδα από τα πολλά "ναι" και ναι" στους Ευρωπαίους. Που ποτέ τους δε σήκωσαν ανάστημα. Υπέγραφαν με κλειστά μάτια. Είναι αυτοί που συνεχίζουν να απολογούνται υπέρ των Γερμανών και να υπερασπίζονται, χωρίς ίχνος ντροπής, όλα τα γεράκια που ξεζουμίζουν την πατρίδα μας. Και όλοι μαζί της "εταιρίας", ντόπιοι και ξένοι, μας υπόσχονται λύση στα προβλήματά μας. Μόλις τώρα (μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος - που ο Σαμαράς κατάγγειλε ως "πραξικόπημα") ψελλίζουν κάτι ακαταλαβίστικα, γενικά και αόριστα, για κούρεμα του χρέους. Μέχρι χθες οι σαμαρο- βενιζελικές δυνάμεις της εθνικής καταστροφής ισχυρίζονταν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο. Τώρα, που τους είπανε οι φίλοι τους (ΔΝΤ) ότι δεν είναι βιώσιμο και θέλει "κούρεμα", δε λένε λέξη.
    Τώρα είναι όλοι έτοιμοι για τη μεγάλη και... ιστορική λύση. Στα 6 χρόνια μνημονίων δεν έβρισκαν λύση.
    Αλλά το μόνο "ορατό" μετά από ένα "ναι", είναι η περικοπή συντάξεων και μισθών.
    Θα προσθέσω, Μωυσή, και το εξής: Υπάρχει προκάλεσαν οι ευρωπαίοι στους Έλληνες τεράστιο πρόβλημα εθνικής συνείδησης: Μας υποδεικνύουν τι πρέπει να "ναι". Και απαιτούν να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να "φυτευτεί" μια κυβέρνηση τεχνοκρατών (τάδε έφη Σουλτς κ.α.) Έτσι, ωμά και με θρασύτητα εισβάλλουν στα εσωτερικά μας και μας λένε τι είδους δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό πρέπει να έχουμε. Απαιτούν εκείνοι να ορίζουν πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις "εθνικής σωτηρίας". Δηλαδή; Δεν έχει νόημα να κάνουμε εκλογές, για να εκλέγουμε κυβέρνηση. Το σύνταγμα να το ξεχάσουμε. Εκείνοι να έχουν τον πρώτο λόγο για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα, γιατί, λέει, εκείνοι είναι οι δανειστές μας. Λένε και το ξαναλένε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση λύση δεν υπάρχει.
    Ε λοιπόν, φίλε Μωυσή, αυτό το θεωρώ ως την πιο εξευτελιστική για τους Έλληνες πρόκληση και προσβολή. Και μόνο γι' αυτό πρέπει να πάρουν μιαν απάντηση.
    Με ένα Μεγάλο "Όχι" η Ελλάδα θα είναι και μες την Ευρώπη και στο ευρώ, και πάνω απ' όλα με αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία.
    Θα κλείσω, Μωυσή, με το εξής: Τι υπάρχει πίσω από το υμνολογούμενο ως "εθνικόφρον" και "σωτήριο" "ναι"; Υπάρχει μια πρόταση; Κάτι συγκεκριμένο; Τίποτα, σκοτάδι, αοριστολογίες. Μας λένε: "ψηφίστε "ναι" και θα δείτε πόσο φίλοι είμαστε". Καλά, πέντε χρόνια τώρα από μνημόνιο σε μνημόνιο, 5 χρόνια εξαθλίωσης της Ελλάδας (είμαστε τον 6ο χρόνο) δεν μας έδειξαν ακόμη τι σόι φίλοι είναι; Τώρα θα μας το δείξουν; Κι αν ψηφίσουμε, δηλαδή, "όχι" θα μας στήσουν στην Καισαριανή;
    Πιστεύω ακράδαντα ότι τη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση. Και με το "ναι" και με το "όχι", θα ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Δε θα έχουμε φλυαρίες. Άσε τι λένε. Όμως με ένα βροντερό "όχι" θα παρακαθίσουμε στο τραπέζι του... παζαριού αξιοπρεπείς και δυνατοί. Η Ελλάδα του "όχι" θα είναι ισχυρή, ενώ η Ελλάδα του "ναι" θα είναι απλά η εύκολη της παρέας.
    Ποτέ στην ιστορία το "ναι" δεν υπήρξε πράξη και συμπεριφορά περήφανη.
    Αυτά τα ολίγα για τη στάση μου που διατυπώνω δημόσια.
    Χάρηκα για την επικοινωνία μας. Καλό καλοκαίρι. Πέρνα και από Κάλυμνο μεριά...
    ΣΑΚ.

  • Σύνδεσμος σχολίου Μωυσής Λελέκης δημοσιεύθηκε από Μωυσής Λελέκης

    Αγαπητέ Σακελλάρη
    Με τον τρόπο που παρουσιάζεις το θέμα είναι προφανές ότι στηρίζεις το ΟΧΙ. Αν αυτός είναι ο σκοπός σου καλώς. Για ενημέρωση του κόσμου όμως θα έπρεπε να παραθέσεις και τι σημαίνει η ψήφος όχι μόνο στο ΝΑΙ αλλά και στο ΟΧΙ. Αμφιβάλλω όμως αν υπάρχει κάποιος που το ξέρει πραγματικά. Να μην ακούσω βέβαια τα περί εθνικής υπερηφάνειας και όλες αυτές τις κουβέντες που χορτάσαμε σε παλιότερες εποχές. Πάντως εγώ είμαι ήσυχος γιατί ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε τους μισθούς, τις συντάξεις και τις καταθέσεις!!! Με τι προσόντα και ποια στηρίγματα; Εξάλλου μέχρι τώρα ότι υποςχέθηκε το έκανε!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του

  • Σύνδεσμος σχολίου Νικολας Μακαρουνας δημοσιεύθηκε από Νικολας Μακαρουνας

    Αγαπητη ΑΡΓΩ εχω μια απορια και θα ηθελα να την εκφρασω μεσω του ιστοτοπου σας.
    -Θα ξεχωρισω ενα απο τα ατελειωτα 12 αισχη των δανειστων σε περιπτωση που ο κοσμος επιλεξει το ΝΑΙ,που εχει το δικο του ξεχωριστο ενδιαφερον."Τέλος ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά"!!!
    Εαν δηλαδη "περασει" το ΝΑΙειναι σαν να δεχομαστε αυτο το μετρο.
    Ενα μετρο για το οποιο στην εφαρμογη ο καθενας μας αντιλαμβανεται τις οποιες αρνητικες συνεπειες θα εχει στην αναπτυξη των νησιων μας.
    Ποσες κινητοποιησεις και δηλωσεις εχουν γινει κατα καιρους για μια πιθανη καταργηση αυτου του μετρου στην Καλυμνο μας ? Ουκ εστι αριθμος !!
    Κι ομως γιατι υπαρχει απο πολιτικα και θεσμικα προσωπα (Περιφερειαρχης.κ.α.)του νησιου μας (Γ.Ρουσσος)τοση μεγαλη στηιρξη στο ΝΑΙ?
    Δικαιωμα τους φυσικα γιατι ετσι προσταζει η δημοκρατια αν και οι περισσοτεροι κινουνται βαση πολιτικης γραμης των κομματων που στηριζουν
    Αλλα εαν κερδισει στο δημοψηφισμα της 5ης Ιουλιου το ΝΑΙ (ο Θεος να βαλει το χερι του!)αυτα τα πολιτικα προσωπα πως θα καλουν τον κοσμο σε αγωνα για την μη καταργηση του ΦΠΑ στα νησια μας?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos