The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτμο Κύριο

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου επισκέφτηκαν την Πάτμο

το Σάββατο 20/6 .

Το πρωί ο Δημήτρης Γάκης παρακολούθησε την εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του 8ου Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης και συνομίλησε με πολύ κόσμο για τα προβλήματα του νησιού.

Το μεσημέρι έφυγε για την Λέρο ο Δημήτρης Γάκης και έφθασαν στο νησί οι  βουλευτές Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός, το μέλος της Κ.Ε Δημήτρης Κοντός, υπεύθυνος οργανωτικού για την περιοχή του Αιγαίου και ο Γιάννης Κουλάκης συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής για τα βόρεια Δωδεκάνησα. Το βαρύ πρόγραμμα τους περιελάμβανε στις 3 το μεσημέρι συνάντηση με τα μέλη της οργάνωσης, στις 5 συμμετοχή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάτμου και το βράδυ στις 9, ανοικτή συγκέντρωση στη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΣΚΑΛΑ.

Στην γενική συνέλευση των μελών αποφασίστηκε η διεύρυνση του συντονιστικού οργάνου με δύο νέα μέλη. Συγκεκριμένα το συντονιστικό όργανο εκτός των Βακράτση Δέσποινας, Μανώλη Πέντε και Νίκου Ι. Μελιανού, πλαισιώνουν πλέον και ο Σωτήρης Πανούσης με τον Κώστα Ματθαίου.

Στην κοινή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και φορέων του νησιού για την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας Πάτμου εξ αιτίας της έλλειψης ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, οι παριστάμενοι βουλευτές Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός, ενημερώθηκαν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παροχή πρωτοβάθμια φροντίδας στο  νησί. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και οι βουλευτές ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στην πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών καθώς και την σημασία και τις προσπάθειες τους  να αντιληφθεί η κεντρική διοίκηση την ιδιαιτερότητα των νησιωτικών περιοχών. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης  ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλης καθώς και ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος εξήρε την άμεση θετική αντίδραση του υπουργού υγείας κ Κουρουμπλή στην πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει οικονομικά στην πρόσληψη επίκουρων ιατρών. Αποφασίστηκε να συσταθεί αντιπροσωπεία φορέων η οποία μαζί με τους βουλευτές θα παρασταθούν στον υπουργό υγείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το βράδυ στην ανοικτή εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΣΚΑΛΑ οι βουλευτές και τα στελέχη απάντησαν στις ερωτήσεις που τους απεύθυναν οι πολίτες για το διακύβευμα της διαπραγμάτευσης και πολλά επίκαιρα θέματα που άνοιξαν με τις ερωτήσεις  των παρισταμένων.

Το πρωί της Κυριακής οι βουλευτές και τα στελέχη θα επισκεφτούν τους Αρκιούς για να ενημερωθούν επί τόπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες και το βράδυ θα μείνουν για να παραβρεθούν στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης οι βουλευτές Ν. Σαντορινιός και Δ. Γάκης.

Πάτμος, 21 Ιουνίου 2015

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΜΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos