Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επί το έργον η Δημοτική Αστυνομία Καλύμνου Κύριο

Αυτοτελής δημοτική υπηρεσία – Οδήμαρχος καλωσόρισε  τους υπαλλήλους

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  15/ 6 /2015  

Ηλ/κή Δ/νση   :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μια συνάντηση στο γραφείο του, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, καλωσόρισε σήμερα τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, η οποία επανασυστήνεται πλέον ως υπηρεσία στο Δήμο μας.

Η δημοτική αστυνομία , επανέρχεται στο Δήμο Καλύμνου, ως αυτοτελής υπηρεσία, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Γ. Πανούση.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τους υπαλλήλους, ο κος δήμαρχος αφού τους καλωσόρισε και  ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, τους ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα ουσιαστικής εκ νέου ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Ο κος δήμαρχος τόνισε με έμφαση, ότι οι προσδοκίες της δημοτικής αρχής, από την επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας είναι ιδιαίτερα μεγάλες, καθώς τα προβλήματα αστυνόμευσης και γενικότερης διατήρησης της τάξης στο νησί μας, τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είναι σύνθετα και πιεστικά.  Επεσήμανε δε, ότι θα πρέπει άμεσα να αναλάβει δράση, ούτως ώστε να εφαρμόζονται στην πράξη και να διαφυλάσσονται  οι σχετικές αποφάσεις που λαμβάνονται από το δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αστυνομία , με τη νέα της σύνθεση, αριθμεί πλέον επτά υπαλλήλους, οι οποίοι είναι στη διάθεση του Δήμου της Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Η επιτυχία της Δημοτικής Αστυνομίας και η χρησιμότητά της θα πάρει το βαθμό που θα έχει το έργο της. Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα δούνε (α)πόσο θα ελέγχει την καθαριότητα στις γειτονιές και τους δρόμους της πόλης αλλά και των συνοικιών, και (2) πόσο θα ελέγχει στη στάθμευση στην κεντρική πλατεία και τους δρόμους της πόλης αλλά και τη στάθμευση στις κεντρικές λεωφόρους.
    Επίσης, και ο Δήμος θα βαθμολογηθεί με το βαθμό που θα πάρει η οργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας.
    Καλή επιτυχία, λοιπόν, στους "εταίρους της Καθαριότητας": Δημοτική Αστυνομία, Δήμο (δήμαρχο και αντιδ/ρχο επί της Καθαριότητας), Δημοτική Υπηρεσία Καθαριότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version