Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ» - Μάρτιος 2001

Επιμέλεια: Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

  • Ø     Ανακαλύφθηκε ανυπολόγιστης αξίας αρχαιολογικός θησαυρός της Καλύμνου, στο Χριστό της Ιερουσαλήμ, στα Πηγάδια. 35 αγάλματα εκπληκτικής τέχνης ήρθαν στο φως και η Ιστορία της Καλύμνου μπαίνει σε νέες και ασφαλείς βάσεις. 
  • Ø     Αναγκαία κρίνεται η αλλαγή νοοτροπίας και η απόκτηση επιχειρηματικής γνώσης από τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην Κάλυμνο. Οι επιχειρηματίες του νησιού πιστεύουν ότι για την προβολή και διαφήμιση του νησιού αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Μήπως πρέπει να δουν τι γίνεται στην Κω και τη Ρόδο;
  • Ø     Αν και «νησί των πολυτέκνων» η Κάλυμνος, την τελευταία πενταετία παρουσιάζει ανησυχητική εικόνα: μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των μαθητών που αποφοιτούν από τα δημοτικά σχολεία, 21% κατά μέσο όρο. πρωτοπορούν στην πτώση ο Αγ. Στέφανος με 46% και το Χωριό με 36%.
  • Ø     Σοβαρά τα προβλήματα στο Ακτινολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Καλύμνου. Διαθέτει σύγχρονο υπερηχογράφο, όμως τα άλλα μηχανήματά του είναι απαρχαιωμένης τεχνολογίας, ενώ οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι σοβαρές.
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version