The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι Καλυμνιο-Αυστραλοί του Ντάργουιν αποφάσιαν αλλιώς... Κύριο

Επιστολή-απάντηση του δημάρχου κ. Γ. Γαλουζή προς αποφυγή «παρανοήσεων»

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αρ. πρωτ.   10456  

Κάλυμνος   29 /5/ 2015

Ταχ. Κώδικας  : 852 00

Τηλέφωνο: 22430- 59141

ΦΑΞ           : 22430- 59148

e-mail       : grafeioepikoinwnias@gmail.com

ΠΡΟΣ:

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Υπ΄ όψιν κου  Αντ. Μιαούδη

Κοιν/ση  : 1. Πρόεδρο Καλυμνιακής

Αδελφότητας κο Ιω. Χαλίκο

2. ΜΜΕ

Κύριε Μιαούδη

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το επικείμενο ταξίδι αντιπροσωπείας του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη του Ντάργουιν και τη δική σας σχετική ανταπόκριση, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η αρχική πρόσκληση της Καλυμνιακής αδελφότητας του Ντάργουιν, απευθυνόταν στο Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  και τους αρχηγούς των αντιπολιτεύσεων, τους οποίους και προσκαλούσατε στο Καλύμνικο γλέντι-γιορτή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 6-7 Ιουνίου.

Η απάντησή μας, η οποία σας κοινοποιήθηκε στις 15-5-2015 (απ.πρωτ.9304) ανέφερε συγκεκριμένα, ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας από πλευράς μου και των κρίσιμων θεμάτων που χειριζόμαστε στην παρούσα φάση, ήταν πρακτικά αδύνατη η φυσική μου παρουσία σε αυτό το ταξίδι. Σας επισημαίναμε όμως παράλληλα, ότι ο Δήμος Καλύμνου θα εκπροσωπείτο επίσημα από τους δυο αντιδημάρχους κ.κ. Ρήγα Μικέ και Ζαϊρη Κων/νο.  

Πέραν αυτών όμως, ενημερωθήκαμε για μια ανεξήγητη και απρόσμενη εμπλοκή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθεί από πλευράς σας πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Δήμος εκπροσωπείται από τους κους Ιω. Μαστροκούκο, Γ. Μαύρο και Σ. Χούλλη.

Σε προφορική μας επικοινωνία μαζί σας, σας επισημάνθηκε το γεγονός αυτό και ζητήθηκε από εσάς το αυτονόητο, να τροποποιηθεί δηλ. το πρόγραμμα μόνο ως προς την αναφορά της εκπροσώπησης του Δήμου μας, από εμένα πλέον τον ίδιο, καθώς έχοντας κάθε διάθεση να υπερβώ τα όποια εμπόδια, είχα προσωπικά αποφασίσει να τιμήσω τους συμπατριώτες μας, συνοδευόμενοςκαι από συνεργάτες μου. Για τον λόγο αυτό, ελήφθη και σχετική νέα απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου (αρ. αποφ. 148) στις 27/5/2015.

 Ωστόσο, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο καθώς η δική σας απάντηση, όπως και του κου προέδρου την οποία μας διαβιβάσατε, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι οποιαδήποτε τροποποίηση είναι αδύνατη και ότι η αποστολή του δημοτικού συμβουλίου -αποτελούμενη μόνο από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης- «θα τύχει της ίδιας τιμής και σημασίας» .

Θα θέλαμε λοιπόν να σας τονίσουμε στο σημείο αυτό, αφού αντιπαρέλθουμε την απαξιωτική στάση σας προς το θεσμό του Δημάρχου, ότι ο Δήμος Καλύμνου εκπροσωπείται επίσημα μόνο από τον ίδιο τον Δήμαρχο ή από τους αντιδημάρχους-αναπληρωτές του ιδίου. Ως εκ τούτου, η αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου, η οποία τελικά θα επισκεφθεί το Ντάργουιν, δεν έχει καμία εξουσιοδότηση επίσημης εκπροσώπησης του Δημάρχου της Καλύμνου, στις επαφές με επιχειρηματικούς και κυβερνητικούς παράγοντες, όπως διαπιστώνουμε ότι περιλαμβάνετε στο πρόγραμμα το οποίο διαμορφώσατε, παρά μόνο στο γλέντι της 6ης -7ης Ιουνίου .

 Tέλος, ελπίζουμε σε μια περισσότερο υπεύθυνη και θετική εκ μέρους σας στάση στο μέλλον, η οποία θα προσβλέπει επί της ουσίας στην σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους ομογενείς και το νησί μας.                                                 

Ο Δήμαρχος

 

Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    Σε αυτη την περιπτωση ο κ.Δημαρχος ειναι οφ σαιτ (offside)και θα ηταν πιο συνετη πραξη να μην εστελνε αυτην την επιστολη γιατι πολυ απλα εκτιθεταιμε οτι αυτο μπορει να σημαινει ..
    Απο που να αρχισει κανεις?
    - Απο το γεγονος οτι επρεπε να περασουν 40 ολοκληρες ημερες για να δωθει μια απαντηση στην προσκληση του συμπατριωτη μας Γιαννη Χαλικου, που αναλαμβανε ολα τα εξοδα για αυτο το ταξιδι?
    - Απο το γεγονος οτι ενω στην αρχη ο δημαρχος απαντησε αρνητικα (λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και των κρίσιμων θεμάτων στην παρούσα φάση), -στελωντας τους αντιδημαρχους - στην συνεχεια και μετα απο 20 ημερες μετα αποφασισε οτι τελικα θα συμμετασχει?
    Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα....
    Και εν παση περιπτωση οταν τελικα αποφασίστηκε να μεταβεί στο Ντάργουϊν από τη Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής με τον Αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα και τα έξοδα τους να καλυφθούν με δαπάνη από το Δήμο Καλυμνίων τι ηταν αυτο που τελικα ενοχλησε τον δημαρχο?
    Πουθενα και σε κανενα προγραμμα δεν γινεται λογος ότι ο Δήμος εκπροσωπείται από τους κους Ιω. Μαστροκούκο, Γ. Μαύρο και Σ. Χούλλη.
    Αποτελει σοβαρη και υπευθυνη σταση δημαρχου 4 ημερες πριν φυγει η αποστολη της Καλυμνου για Νταργουιν ,να ζηταει να υπαρξει αλλαγη στο προγραμμα, οταν μαλιστα αυτο εχειηδη ολοκληρωθει και ανακοινωθει?
    Ματαιοδοξιες που δεν ταιριαζουν στο πρωτο πολιτη ενος τοπου,ανθρωπινες δε. αλλα. οχι ευκολα αποδεκτες απο πολιτικα προσωπα,και μαλιστα επιπεδου δημαρχου..
    Τελος οταν γινεσαι αποδεκτης μιας προσκλησης ,το ελαχιστο που μπορει κανεις να πραξη ειναι η ευγενια, και σε αυτη την περιπτωση δυστυχως κ.Δημαρχε δεν εισασταν ευγενικος .
    Με απλα λογια εισασταν... "οφ σαιτ" !!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos