Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγχαρητήρια σε μαθητή - Ευχαριστίες προς Γ. Χαλίκο Κύριο

Το 2ο Δημ. Σχολείο Χώρας, διά του δ/ντή του (1) με δελτίο τύπου (20/5/2015)

 συγχαίρει μαθητή του για τη διάκριση που κέρδισε σε λογοτεχνικό διαγωνισμού περιοδικού, και (2) με επιστολή του προς τον κ. Γιάννη Χαλίκο τον ευχαριστεί για τα κλιματιστικά που δώρισε στο σχολείο.

 

1.  Διάκριση μαθητή

(20/5/2015)

  Σας ανακοινώνουμε ότι διεξήχθη ο 14ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός δημιουργίας Παραμυθιού με συμμετοχή μαθητών Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας, που οργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Kids Fun.

Από τα χιλιάδες παιδιά που συμμετείχαν διακρίθηκαν εννέα (9), ανάμεσα στα οποία και o  μαθητής του σχολείου μας Κουμπάρος Θεόφιλος του Ευαγγέλου και της Ελευθερίας.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την 14η Γιορτή Παραμυθιού, την Κυριακή 7 Ιουνίου στην Αθήνα. Στη γιορτή θα απονεμηθούν στα παιδιά τα βραβεία «Αίσωπος».

Συγχαίρουμε το μαθητή μας Θεόφιλο Κουμπάρο, την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για τη άρτια λειτουργία τους.

 

***

2.  Ευχαριστήριο

Προς:   κ. Χαλίκο Ιωάννη, επιχειρηματία

(22/5/2015)

Κύριε Χαλίκο,

Δεχθείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες των μαθητών, των Εκπαιδευτικών και των γονέων της σχολικής κοινότητας του 1ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Χώρας Καλύμνου, για την ενέργειά σας, να μας χορηγήσετε δεκαπέντε (15) κλιματιστικά σώματα.

Ο σύγχρονος αυτός εξοπλισμός θα βελτιώσει αφάνταστα τις συνθήκες παραμονής των μαθητών μας στις σχολικές αίθουσες  και θα συμβάλει ουσιαστικά στην αποτελεσματικότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Μακάρι η πράξη σας να βρει κι άλλους μιμητές.  

                                                                                                                         

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version