Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Λειψοί ευχαριστούν την «Ομάδα Αιγαίου» Κύριο

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι των Λειψών εκφράζουν δημόσια

την ευγνωμοσύνη τους στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της «Ομάδας Αιγαίου» που και φέτος συμπεριέλαβαν και τους Λειψούς στον 21ο Διάπλου του Αιγαίου προσφέροντας, όπως πάντα, υψηλότατου επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες αλλά και πλήθος εξοπλισμού και έργων στα σχολεία και στους κατοίκους του νησιού μας.

     Συγκεκριμένα:

-   Εγκαινιάσθηκε το νέο πολύ-γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο τοποθετήθηκε ελαστικός ακρυλικός τάπητας.
-   Παραδόθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο υπερσύγχρονος καρδιοτοκογράφος, χρησιμότατος για την παρακολούθηση της φυσιολογικής εξέλιξης μιας εγκυμοσύνης από τη μαία του ιατρείου.

-   Παραδόθηκαν και στα τρία σχολεία του νησιού φωτοτυπικά μηχανήματα, laptop,  παιχνίδια και όργανα γυμναστικής, αναλώσιμα καθώς και άλλος εξοπλισμός.

   Παράλληλα δέχθηκαν τα αιτήματα του δήμου για την επόμενη χρονιά και ένα εξ αυτών ήταν, αν μη τι άλλο, η συνδρομή τους στην αποστολή ενός μόνιμου γιατρού στους Λειψούς.

   Η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων της Ομάδας Αιγαίου μας κάνει να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για την επίλυση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος ζωτικής σημασίας στους συγκεκριμένους ανθρώπους.

   Ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ για τα κύματα ανθρωπιάς που μας πλημμυρίζουν κάθε χρόνο ταξιδεύοντας με τα σκάφη της ελπίδας  στα μικρά νησιά του Αιγαίου.-                                        

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 Φώτιος Μιχ. Μάγγος

(δ.τ. 16.5.15)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version