Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε πυρετώδη προετοιμασία ο Δήμος Ρόδου Κύριο

Αλλάζει με γοργούς ρυθμούς η εικόνα της πόλεως Ρόδου,

ενόψει  της τουριστικής περιόδου.  Τις τελευταίες ημέρες, συνεργεία του Δήμου, έχουν εντατικοποιήσει τους ρυθμούς, προκειμένου να προλάβουν τα στενά χρονικά περιθώρια που έθεσε προς τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς  προϊσταμένους, ο Δήμαρχος,  Φώτης Χατζηδιάκος.  Παρότι έχει παρατηθεί  καθυστέρηση στην προετοιμασία ,που  οφείλεται κυρίως στις έντονες  βροχοπτώσεις  και στη καθυστέρηση της πρόσληψης μέχρι σήμερα (30.4.15) των εποχιακών εργαζομένων κοινωφελούς απασχόλησης,  η κατάσταση θεωρείται πλέον πως βρίσκεται υπό έλεγχο.

      Καθημερινά, ο Δήμαρχος, επισκέπτεται τα σημεία στα οποία επιχειρούν τα συνεργεία,  προκειμένου να έχει ιδία εικόνα της κατάστασης, αλλά και για να ακούει τα προβλήματα των εργαζόμενων. Επιθεώρησε τις κεντρικές παραλίες της πόλης, από τα Κρητικά, μέχρι και το Ζέφυρο.  Πραγματοποίησε επισκέψεις στην  Πλατεία Ενυδρείου, Κάτω Πέτρες,  Κρητικά, Παραλίες:  Έλλη,  Ζέφυρο και Κόβα.  Οι επισκέψεις θα εξακολουθήσουν να είναι περιοδικά συχνές, αφού ταυτόχρονα τα συνεργεία του δήμου εργάζονται για την βελτίωση των τουριστικών περιοχών.      

Φοιτητές από την Ουκρανία, στο Δημαρχείο

       Ο Δήμαρχος, υποδέχτηκε (30.4.15)  στην αίθουσα εθιμοτυπίας, δώδεκα (12) Ουκρανούς Φοιτητές του Πανεπιστημίου της Οδησσού, που βρίσκονται στο νησί, για να παρακολουθήσουν σεμινάρια στο Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του  Ναυτικού Δικαίου, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Ντόικοβ και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου κ. Σκούρτο. 

Βρετανοί δημοσιογράφοι,  θα προβάλουν τις ομορφιές της Ρόδου

       Την ευκαιρία να προβληθεί σε μία μεγάλη και ιδιαίτερης σημασίας τουριστική αγορά, έχει η Ρόδος, με την επίσκεψη δέκα Βρετανών δημοσιογράφων.

Το έναυσμα δίνεται από την έναρξη των νέων (κανονικών) πτήσεων της Βritish Αirways από το Λονδίνο στη  Ρόδο. Ομάδα Βρετανών Δημοσιογράφων και Τουρς Οπερέιτορς, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της αεροπορικής εταιρίας, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.  Τους καλωσόρισε και αφού αναφέρθηκε σε  γενικότερα θέματα που αφορούν  το νησί, την ιστορία, τον τουρισμό, αλλά  τον Πολιτισμό, τις Τέχνες , τα παραδοσιακά χωριά μας και την γαστρονομία μας.  Στη συνάντηση  συμμετείχαν ακόμη οι: Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η Πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο, Ράνια Κοσιώρη, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπης Πανογιάνιδης, καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσής Τουρισμού, Βεατρίκη Σέρβου.

      Η αποστολή, θα παραμείνει επί τριήμερο στη Ρόδο και  θα επισκεφτεί τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα,  καθώς και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Θα περιηγηθεί βάσει ενός προγράμματος που επιμελήθηκε ο ΠΡΟΤΟΥΡ με στόχο την προσβολή της Ρόδου στην Βρετανική αγορά μέσα από τις πτήσεως  της εταιρίας. Ποιο συγκεκριμένα.

Ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση, με τους  καταστηματάρχες της Νέας Αγοράς

Τον κύκλο των μεσημεριανών  συναντήσεων ολοκλήρωσε ο σύλλογος καταστηματαρχών Νέας Αγοράς. Είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για τα προβλήματα, την πορεία των έργων στη Νέα Αγορά και το καθεστώς της παράτασης των μισθώσεων σε συνδυασμό με την  εξόφληση των οφειλομένων στο Δήμο μισθώματα.  

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους

Ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι είχαν  συνάντηση εργασίας, με τους Προέδρους των Τοπικών και Κοινοτικών Κοινοτήτων.

(δ.τ. 30.4.15)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version