Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διεθνές Συνέδριο Αειφόρου Τουρισμού στο νησί της Κω Κύριο

Γράφει ο Γ. Κ. Παλαπουγιούκ πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ.

 
Στο πανέμορφο νησί της Κω και στο ξενοδοχείο <<Καράβια>> ,στο Μαρμάρι, διοργανώθηκε φέτος, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το Διεθνές Συνέδριο Αειφόρου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου  Αθηνών και της  Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου.

Στο συνέδριο παρεβρέθηκαν η Υπουργός  Τουρισμού, κα Κουντουρά Έλενα, καθώς και οι βουλευτές Δωδεκανήσου, κος Γάκης Δημήτριος, κος Σαντορινιός Νεκτάριος, κος Καματερός Ηλίας ,επίσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Χατζημάρκος, όπως και η πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Μαρία Αγγέλου και φορείς από όλους τους κλάδους Τουρισμού του νησιού της Κω αλλά και γενικά των Δωδεκανήσων. 
Στο συνέδριο μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε με την Υπουργό Τουρισμού, με την οποία συζητήσαμε θέματα που αφορούν το τουριστικό μέλλον των νησιών μας . Η υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα περιοδεύσει σε όλα τα νησιά μας προκειμένου να ενημερωθεί από τους κατά τόπους φορείς για προβλήματα και προτάσεις. Επίσης  δεσμεύθηκε ότι θα παρεβρεθεί και στο νησί της Λέρου κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Φουσκωτών Σκαφών. 
Τέλος, έλαβαν μέρος συναντήσεις με φορείς του Τουρισμού και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Τουρισμού της Τουρκίας, κο Τερμουτζί που συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο της Τoursab στην Κώ, κο Παιζάνογλου . 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη διοργάνωση του προγράμματος  και την φιλοξενία  την Συντονιστική Ανεξάρτητων Ελλήνων Κω και ιδιαίτερα τον κο Αντώνη Γκιντιζέ, την κα Αύρα Βογιατζή, τον κο Αγιαννίδη Κώστα καθώς και τον κο Στέφανο Κουλλιά για τις υπέροχες φωτογραφίες.

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση μιας και πλέον το θέμα του τουρισμού και της ανάπτυξης των νησιών μας σε αυτόν τον τομέα αποτελεί προτεραιότητα, έχοντας πλέον στελεχωθεί και εκπροσωπηθεί από δραστήριες προσωπικότητες όπως αυτή της κας Κουντουρά, στελέχη που δεν περιορίζονται απλώς και μόνο σε εθιμοτυπικές επισκέψεις αλλά σε επί της ουσίας δράσεις και ανοιχτά σε προτάσεις.¨

Ο τουρισμός είναι το μέλλον των νησιών μας και αποτελεί την ΄΄βαριά μας βιομηχανία΄΄ και ευτυχώς πλέον έχει και άξιους επικεφαλείς! (δ.τ., 2.5.15)

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Γιώργο, δεν γνωρίζω αν πήγε στην Κω κάποιος από το Δήμο μας ή τους επαγγελματικούς φορείς του νησιού. Εγώ έβαλα την ανακοίνωση-προειδοποίηση, για να ενημερώσω δημόσια όσους ενδιαφέρονται γι' αυτά τα θέματα.
    Ας απαντήσουν οι ίδιοι. Η ΑΡΓΩ είναι ελεύθερο βήμα για όλους.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ δημοσιεύθηκε από ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version