Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διεθνές Συνέδριο στην Κω για τον Αειφόρο Τουρισμό Κύριο

Στην Κω πραγματοποιείται το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (1-3/5) μεγάλο Διεθνές Συνέδριο

για τον Αειφόρο Τουρισμό που οργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 5 Διεθνείς Οργανισμοί Τουρισμού, με εξέχοντες ομιλητές, στο οποίο θα μιλήσει η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, καθώς και πολλοί Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι, ξενοδόχοι, επαγγελματίες του τουρισμού, πανεπιστημιακοί, κ.ά.

Το Συνέδριο οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης, οι Περιφερειάρχες Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος,, Κρήτης Σ. Αρναουτάκης, και Β. Αιγαίου Χ. Καλογήρου, o Πρόεδρος της TURSAB Basaran Ulusoy, ο Αντιπρόεδρος της Aegean Ευτ. Βασιλάκης, ο Διοικητής της ΥΠΑ Δ. Κούκης, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Α. Λοΐζου, εκπρόσωποι της Intercontinental Hotels Group, του International Airport Association, της EasyJet, του HATTA, κ.ά.

Θα συμμετάσχουν επίσης οι βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, πρώην υπουργοί και ΓΓ του ΕΟΤ, Eνώσεις ξενοδόχων, κ.ά.

Κεντρικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι τα φλέγοντα ζητήματα του all-inclusive, οι αεροπορικές συνδέσεις στο Αιγαίο, ο ιατρικός τουρισμός, οι επενδύσεις στον τουρισμό, καθώς και τα κοινωνικά μέσα στον τουρισμό (με τον διεθνούς φήμης καθηγητή στην Αγγλία, Δ. Μπούχαλη), το ζήτημα της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης, η διαχείριση κρίσεων, η προσβασιμότητα, ο αειφόρος τουρισμός στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, κ.ά.

Ως προς το κόστος συμμετοχής, προβλέπονται ειδικές τιμές για τους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού (μέλη ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, Ενώσεων Ξενοδόχων, κλπ) καθώς και για φοιτητές. Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας από την Κω παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία. Αναλυτικές πληροφορίες και αίτηση εγγραφής στο www.kostourismconferences.com.

--------------

Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας JeanMonnet/ Πανεπιστήμιο Αθηνών

website: www.kostourismconferences.com

e mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7220508, 2107240237
(δ.τ. 16.4.15)
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos