Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εορταστικό μήνυμα του δημάρχου κ. Γιάννη Γαλουζή Κύριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Κάλυμνος   8 / 4 /2015                      

Ηλ/κή Δ/νση   :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΗΝΥΜΑ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται Καλό και ειρηνικό Πάσχα με Υγεία σε όλους τους απανταχού Καλύμνιους και τις οικογένειές τους.

Η θυσία του Θεανθρώπου ας συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες και της ανιδιοτελούς θυσίας, για τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Η Ανάσταση του κυρίου ας φωτίσει την ψυχή και τον νου όλων μας και ας φέρει την αγάπη , την ειρήνη και τη σωτηρία , στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση χώρα μας.

Η Ανάσταση του Κυρίου φέρνει σε όλους μας το μήνυμα της ελπίδας για την τελική νίκη στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει ο καθένας από εμάς σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

 Κάθε αγώνας, κάθε μάχη για πρόοδο, δικαιώνεται πάντοτε μέσα από σκληρή και επίπονη διαδικασία, που οδηγεί τελικά στη λύτρωση.

 Καμία θυσία και καμία προσπάθεια δεν είναι εξαρχής χαμένη, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτήν με όλη μας τη δύναμη και να την υπηρετούμε με ειλικρίνεια και αφοσίωση.

Με αυτές τις σκέψεις -κλείνοντας- ο δήμαρχος Καλυμνίων εύχεται από καρδιάς σε όλους τους συμπατριώτες μας, Καλό Πάσχα με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version